Sortuj

Excellent

Great to deal with highly recommended look forward to future business. shipping wasn't as long as I expected ever to aus

Prima service, vriendelijke en meedenkend geholpen.

Nu voor de 2e keer, want ik heb al WEL een review gedaan, omdat ik zo goed ben geholpen. Maar helaas is de thermostaat nog steeds niet bij mij thuis, omdat ik in deze week en ook eind vorige week veel weg was. Daar kon ik niet onderuit. DHL heeft geen kantoor in mijn buurt, het komt regelrecht vanaf de luchthaven in Almeria. Ik heb een vriend laten bellen, en ze vertelden dat ik het een keer op kan gaan halen in Almeria. In een boekwinkeltje. Maar ja, dat kon de vriendelijke dame aan de telefoon ook allemaal niet weten. Dus toch alvast heel erg bedankt. Ook voor het feit, dat ik deze keer geen verzendkosten hoefde te betalen.

Schnelle Antwort auf emails

Fairer Preis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bougies besteld. Snelle levering. Goede producten. Beste prijs Niets op aan te merken

Satisfait de mon achat!

Je suis satisfait de mon achat! Il correspond bien à ma recherche, il m'est arrivé rapidement en bon état car bien protégé dans son colis!

Positiva

Buona esperienza

• Ci consiglieresti? Si

Prima bedrijf.

Snelle en correcte leveringen.

zeer goed

bestelling vlug ontvangen en alles in goede staat

Prima maar had iets meer verwacht.

Brandstoftank bestelt voor een redelijk bedrag. Tank bleek afgesloten met tankdop (op slot) zonder aanwezige sleutel. Dit had vermeld mogen worden in de advertentie.

article conforme au descriptif

article conforme, arrivé en bon éta, bien emballé, suivi de commande efficace

Goede snelle service

Snelle levering en volgens afspraak

Very good service

Prompt delivery with very good service. Very good communication.

Snelle levering,helder met bestellen

Snel duidelijk en goede service elke keer weer

Snel en correct

Onderdelen komen overeen met wat je ziet op website, Afhandeling is snel De communicatie, ook telefonisch indien nodig, is goed

Besoin d’une résistance pour jauge essence sportster

Envoie rapide réception rapide!tout est parfait Merci à toute l’équipe !

Vlotte levering van de juiste onderdelen voor een redelijk prijs

Meestal Hebben ze die onderdelen op voorraad die ik zoek. Soms is de benaming iets moeilijk.

Excellent service et rapide

Très pro ! Info en direct , et acheminement très rapide , et très bien emballé ! Je recommande vivement ! À bientôt

Goede service vriendelijk personeel

Heb meerdere keren gebeld met een vraag over een onderdeel hier werd elke keer alles aan gedaan om het uit te zoeken. Niets was te lastig en de bestelling werd snel en goed verpakt bezorgd

Snel geleverd en zag er nog uit als nieuw

Perfect geleverd.

Ik zocht een harley achtervelg , maandags bestelt en donderdags geleverd ondanks de drukte ,volgende keer bestel ik weer.

Snel!

Ruim assortiment, kon zowat alles bij hun vinden wat ik zocht. Goede omschrijving, degelijke prijzen en snelle levering (2 dagen later in huis ondanks de drukte bij postnl en andere vertragingen). Ook in de winkel goed contact en behulpzaam. Geen rommel. Wat beschadigd is wordt ook vermeld als beschadigd, what you see is letterlijk what you get.

Items zoals beschreven en snel geleverd

Vlekkeloze en snelle levering. De omschrijving van de items op de website is exact en correct.

perfect

perfect service, unbelievable fast delivering only 4 day delivered to Bulgaria. All Parts exactly how they where described perfect packaging. Every time ready to order again from you thank yo

Alleen het overmaken via de ep lukte niet

positief

het is een kwestie van goed opletten bij de bestelling, type, bouwjaar enz

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.