Beste Wanda, Bedankt voor je bericht, ik heb het even gecheckt en zover wij kunnen zien was de levering compleet. De nabestelde bevestigingsbeugels worden standaard niet meegeleverd en moeten dus los worden bij besteld (zie omschrijving bij het product). Als jullie een levering direct aan de klant willen doen laat ons dit dan vooraf weten. Wij verpakken dan discreet en doen er geen pakbon bij. Met vriendelijke groet, Team BouwBuis.nl
Beste Filiep, hartelijk dank voor uw review. Als wij een nieuwe zending moeten versturen hebben wij zelf natuurlijk ook opnieuw te maken met verzendkosten aan onze transporteur. Die moeten wij helaas dus in rekening brengen. P.s. als uw zending nog niet verstuurd is kunnen wij een nieuwe bestelling nog bij uw eerste bestelling voegen. Met vriendelijke groet, Team Bouwbuis
Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouwt u eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat u maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.