Goed product, matig klantcontact!
Bij het bestellen wordt er uitgegaan van eigen inzicht. Even bellen voor advies is er niet bij. Telefonisch onbereikbaar. Dat kan lastig zijn omdat het via een mail soms onnodig ingewikkeld uit te leggen is wat je wens is en welke mogelijkheden er dan zijn. Het product opzich is prima en ook de uitlevering komt op de afgesproken tijd. Toen bleek dat er een onderdeel ontbrak kwam dat al de volgende ochtend. Daarvoor compliment. Maar als men vraagt waar de service te verbeteren valt, dan is het ontbreken van elke vorm van telefonisch contact. Dat geeft ook niet snel dat je vertrouwen krijgt in het bedrijf. Wanneer die mogelijkheid er was geweest zou mijn waardering hoger zijn geweest. En bij deze review kun je bij aanbeveling alleen ja/nee invullen. Geen mening is niet mogelijk.
Beveelt aan
9 October 2026
Ruud
Ridderkerk
Reactie van Bouwbuis.nl
Beste Ruud, bedankt voor je feedback!
We begrijpen dat telefonisch contact soms prettiger kan zijn voor korte vragen maar omdat buizenconstructies vaak specifieke wensen hebben, hebben we ervoor gekozen om schriftelijk te communiceren. Zo kunnen we alles duidelijk vastleggen en verkleinen we de kans op misverstanden.
We reageren snel op emails en Whatsappberichten. Op deze manier proberen we iedere klant zo goed mogelijk te helpen en een passende constructie te leveren. Bedankt voor je begrip!
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en levering.
Met vriendelijke groet,
Team BouwBuis.nl