stipt en mooi produckt

Wij zijn zeer tevreden met het frame. Hebben er zelfs langs beide kanten een banner aangebracht. Super.

Prima frame

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Prima kunnen bestellen hier

Ik had een paal aluminium nodig voor mijn antenne mast van 6 mtr. Vervoer is hier belangrijk ivm 6 meter. De paal kwam netjes met een vrachtwagen geleverd op te volgen tijden en afspraak. Mooi verpakt zelfs met een houten lat ernaast en helemaal in getapet. Echt netjes dus. Ik kon hem zo in gebruik nemen. Vanaf koop tot gebruik nu alles perfect gegaan.

alles in orde

alles prima in orde afspraken, materiaal en levering

Perfect, alles zoals ik wilde en verwachtte.

Snel geleverd goed verpakt

Prima levering en goed verpakt

Een goed bedrijf om te bestellen

Wij hebben een tafel besteld, het contact was goed, de levering was ook goed, op de aangegeven tijd en dag. Alleen na levering bleek het tafelblad op 2 hoeken beschadigd, het lijkt alsof het op de hoeken gestoten of gevallen is, wij hebben besloten om hem te houden omdat ik hem nodig heb.. wel heb ik hierover met jullie gebeld omdat ik vind dat jullie dit wel moeten weten, en mischien de hoeken extra beschermen. Ook hebben we een lange buis te veel. Het order nr is 1006180. M vr g L Hilger.

Perfect!

Uitstekkende kwaliteit, goed verpakt en snelle service en vooral aanspreekbaar, da's tegenwoordig onlline niet altijd het geval met de zogezegde antwoordbots en online chats met generieke antwoorden.

Goed werk van Bouwhuis.nl

Goed werk van Bouwhuis.nl

Mooie en makkelijke zelfbouw pakketten.

Mooi pakket precies op de juiste maat aangeleverd.

Overzichtelijke site, prijs- kwaliteit goed, snel geleverd.

Super tevreden

Ik heb ern kledingrek gekocht en super blij met het resultaat. Makkelijk in elkaar gezet. Boven verwachting

Prima service!

Snelle duidelijke levering. Er klopte iets niet in de aantallen geleverde onderdelen. 1 mailtje en 2 dagen wachten voldoende voor de nalevering zonder gedoe. Top aervice

Conform afspraak

Conform afspraak geleverd Goed verpakt

Matig

Op zich kwam het netjes aan maar toen ik het ging plaatsen bleek het niet compleet te zijn Misten een stuk buis om midden steun te monteren dat heb ik omdat ik al bezig was zelf snel geregeld Dat was beetje jammer

Very good

Very good follow-up via WhatsApp after some items were not delivered

Na betaling juiste levering gehad en op tijd

Zeer tevreden over correcte levering

Tevreden

Degelijk materiaal makkelijk te monteren en snel geleverd

Makkelijk, snel en goed.

Ik heb bij bouwbuis 2 frames laten maken op maat en ben zeer tevreden over het eindproduct.

Prijs ok .

Prijzen ok . Duurlevering was wel lang . Maar dat kan aan het koerier bedrijf liggen . Voor de rest zeker ok

Goede service na een fout gelopen bestelling.

Wij hadden besteld op bouwbuis. Volgens de gegevens zouden we ongeveer op 3 dagen de bestellingen moeten ontvangen. Echter na 2 weken hadden we nog niks vernomen van verzending waarop wij een telefoontje deden naar de firma. Later op de dezelfde dag werd de zending verzonden er was idd iets fout gelopen. Wel gerekend 3 dagen later hebben we alles keurig ontvangen. Ik raad deze firma aan! Mooie bouwbuizen ontvangen.

Levering niet compleet en verkeerd

Er zaten stukken niet bij en 6 stukken van de verkeerde maat geleverd. Waardoor ik dus 2 x voor de levering thuis moest zijn. En het was maat een kleine levering. De buizen waren ook wat bekrast

gemaakte afspraken zijn goed nagekomen

bestelde materialen lagen op de afgesproken tijd klaar

Heel fijn, en snel.

Fijn geholpen aan de telefoon. Bestelling snel geleverd.

Heel goed en snel geholpen

Via website snel kunnen bestellen. Per ongeluk verkeerde leverdatum ingevuld, waardoor bestelling later kwam dan gedacht. Via de app heel snel contact op kunnen nemen en reactie ontvangen. Vervolgens de bestelling heel snel en keurig verpakt ontvangen. Duidelijke beschrijving. Kortom, heel tevreden!

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.