snelle levering en goede service

Voor onderstellen onder mijn thuiswerkplekken heb ik gebruik gemaakt van bouwbuis onderstellen. De onderstellen zijn netjes en precies afgewerkt En de levering is snel en zorgvuldig. Kudos

Goed, snel en correct

Ik heb al heel wat besteld, mijn bestellingen zijn altijd goed, snel en correct geleverd.

Snel en goed!

In de avond een bestelling geplaatst die ik de volgende dag al op kon halen. Producten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Mooie kwaliteit buizen

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering. Wij zijn ontzettend tevreden!

Snel en goed

Alles snel geleverd en van een goed kwaliteit!

Gewoon top!

Snel, op maat, goed verpakt. Zo wil ik het.

Snel geleverd, alles prima op orde

De spullen die ik besteld had zijn allemaal netjes op tijd geleverd en alles was goed op de juiste lengtes gemaakt.

Alleen de buizen waren erg vet.

Vlotte levering

Ik kreeg mijn bestelling erg snel bezorgd.

Wij hadden het niet kunnen doen Dus voor ons was het een uitkomst dat jullie het voor ons op maat konden maken. Ook de snelheid waarmee het is behandeld en geleverd Top bedankt

Snel en duidelijk

Duidelijke site. Snelle levering.

Op tijd. Correct.

4 jaar geleden constructie met steigerbuis als onderbouw voor 40m2 houten terras geplaatst. Geeft geen krimp. Top.

perfect geregeld

goede kwaliteit/prijs verhouding snelle levering

Praktisch en voldoet aan verwachting

Handige en mooie Steigerbuizen. Goede service

Topklasse

Binnen een paar dagen geleverd, perfect op maat gemaakt en ook nog met een inbussleutel erbij en afgeleverd met de eigen vervoersdienst. Binnen een kwartier had ik het pakketje in elkaar gezet. Als ik dit via een bouwmarkt had gekocht dan was ik zeker duurder uit geweest en had ik zelf nog met de slijptol aan de gang gemoeten om de buizen op maat te maken. Bouwbuis....doen!

Mooi makkelijk en snel!

Mooi product, makkelijk te bestellen en snel geleverd! Niks mis mee!

Uitstekende service

De artikelen zijn goed te vinden bij BouwBuis.nl Goede directe order bevestiging via de mail en duidelijkheid rond het tijdstip van aflevering op het thuisadres. Materiaal ziet er goed uit.

geweldig

alles prima geregereld en volgens afspraak.

zeer vlotte levering en alles oké.

zie boven

snel geleverd en goed materiaal

Materiaal is snel geleverd, keurig verpakt en van goede kwaliteit.

eindelijk iets naar mijn smaak

Jarenlang naar een bureau gezocht naar mijn smaak. Dankzij Bouwbuis.nl is deze droom werkelijkheid geworden. Alles werd mooi op maat en netjes ingepakt geleverd. Nu geniet ik dagelijks van mijn fijne werkplek.

Makkelijk bestellen, vlot in huis.

Makkelijk om te bestellen, spullen snel ontvangen. Had zelf een onderdeel foutief opgegeven en ook dit werd vlot weer gewisseld.

Spullen zijn prima

De artikelen die ik bestelde zijn van prima kwaliteit.de levering gebeurde correct, maar de communicatie hierover kan beter. De spullen die ik bestelde hadden niet de afmetingen van een vierkantdoosje Deze geef je ook niet zo even af bij de buren. Het is dan ook fijn als je een paar dagen van te voren weet dat je spullen met de vervoerder wordt meegegven, en deze bericht wanner deze het komt afleveren. Dit in verband met verplichtingen die ik heb Misschien dat je iets kun doen met deze opbouwend bedoelde opmerking

Prima materiaal

Snelle service en niet duur. Een aanrader!

Snelle service en niet duur. Een aanrader! Andere bedrijven gezocht, maar deze stak met kop en schouders er bovenuit?

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.