Ruime keuze, goed materiaal en snelle levering.

Ruime keuze, goed materiaal en snelle levering.

Top! Snelle levering.

Super tevreden, product ziet er goed uit.

Gewoon goed

Op tijd, goed verzorgt en de juiste informatie.

Snel geleverd, verder in orde. De expanders van 60,3mm zijn wel lastig te expanden dmv aandraaien, zou beter zijn als deze uit 2 losse delen bestaan.

Super service

Heel tevreden met het uiteindelijke resultaat

Snelle levering Bij jullie gevonden wat ik nodig had Heel tevreden met het uiteindelijke resultaat

Duidelijke website en snelle en correcte levering

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede communicatie na het plaatsen van de bestelling en vervolgens snelle en correcte levering.

Duidelijke website, snelle levering en goede service !

Op zondagavond de bestelling geplaatst voor een "Doe het zelf kapstok " en dinsdag de bestelling binnen ! Er ontbraken 2 onderdeeltjes maar na overleg werden deze direct verstuurd met excuses!

Goede performance, snelle levering.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Klantvriendelijk.

Prima waarop ik aan een nieuw onderstel voor een tuin tafel op maat ben gekomen

Het denkwerk om te komen tot een nieuwe tafel voor op mijn terras heeft mij meen moeite gekost dan het maken er van. Toen ik een keer de maten definitief bepaald had, heb ik die op een bestel formulier gezet. De materialen waren ondanks de carnaval, in een week bij mij thuis. Daarna een uurtje geconcentreerd aan de slag en het onderstel was perfect voor elkaar.

Prima product en bezorging

Website is duidelijk, zelf een kapstok samengesteld en op maat besteld. Prima kwaliteit en snelle levering.

De bestellingen worden snel en correct geleverd.

Super bedrijf en vriendelijke medeweerkers!

Was op zoek naar aluminium ring voor project en daar laten maken. Zelf opgehaald en super service! Denken mee en alles is mogelijk!

Geweldige service,

Bestelling vlot verlopen, prima materialen, onderdeel was men vergeten, kan altijd waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Gebeld en binnen 24 uur ontvangen,

Top products

Delivered quick, competitive price. Defiantly would recommend this company.

prima prijs/kwaliteit

Online bestelling gedaan na telefonisch advies. 2 dgn later stond materiaal klaar voor afhalen.

top geregeld, meegedacht en super gaaf resultaat!!

Echt geweldig product. Fijn dat Wil meedenkt en erg behulpzaam is Super gaaf resultaat thuis staan!!

Alles zeer makkelijk en netjes geregeld. 👍

Via site gedaan super simpel duidelijk en was zo geregeld, ben gaan afhalen.... was iets later dan sluitingstijd ivm verkeer.... maar waren nog steeds vriendelijke en service gericht.... top ervaring...

prettig bestellen en correct geleverd

Duidelijk overzicht, netjes geleverd !

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Duidelijke site waarop direct de prijzen zichtbaar zijn. Bestellen is simpel en binnen 3 dagen alle buizen op maat aan huis geleverd. Bijgeleverd een print van de bestelde stelling, handig als hulp voor het in elkaar zetten.

Zeer klantvriendelijke webshop

Ik had een bestelling geplaatst bij deze webshop. Deze werd snel geleverd. Bij het uitpakken vastgesteld dat er een onderdeel niet werd meegeleverd in het pakket. Uiteraard Bouwbuis.nl gecontacteerd en die hebben héél snel gereageerd op mijn mail. Ze beloofden mij dat het ontbrekende onderdeel zo snel mogelijk geleverd zou worden. Twee dagen later stond de koerier met het onderdeel aan mijn deur. Een voorbeeld voor alle webshops!

prima, duidelijke info omtrent levering

Goede service en snelle levering

Vooraf gebeld over een specifieke maat voor een staand spandoekframe. Kreeg goed advies en de bestelling verliep ook goed.

Snelheid en correctheid staan hoog in hun vaandel.

Alle bestellingen die ik tot nog toe gedaan heb zijn telkens correct en snel geleverd geweest. Website is ook heel duidelijk. Je ziet wat je koopt en wat het kost. Top.

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.