mooie makkelijke website

op maat gemaakt bureaublad nog niet gemonteerd en dus nog niet in gebruik, kan er dus nog niets over zeggen.

service is top

juiste product

Prachtig product, snelle service

Ik heb steigerbuizen besteld voor een garderobe. 's Avonds besteld, ik kon ze de volgende dag al ophalen. Prachtig materiaal. Fijn dat ze keuze hebben uit verschillende diameters en lengten. Alles keurig op maat gezaagd. Een aanrader!

Super tevreden

Eerste bestelling gemaakt en super tevreden met de snelle en complete levering. Ook wil ik jullie complimenteren met het begeleidend schrijven, erg netjes en professioneel.

Goede verpakking

Top kwaliteit

perfect voor kleding aan te hangen

snelle levering, mooi, sterk en het resultaat is super

Snel en goed geleverd,

Goed en snel geleverd. Wel wat moeite gehad om de rand mooi haaks om het tafelblad te krijgen. Maar tafel is goed gelukt.

Prima, precies wat ik nodig had.

Goed materiaal voor een doe het zelf project.

Niets ontvangen niets gehoord

Krijg nu een Revieuw te beantwoorden maar sinds mijn bestelling heb ik niets meer gehoord. Dus ook niets ontvangen.

Bijzonder klantvriendelijk

Meedenkend, snelle levering. Adequate en vriendelijke klantenservice. Kortom, fijn kopen bij Bouwbuis.

Perfecte afhandeling van de bestelling!

Zeer aardige en vakkundige meneer aan de telefoon gehad! Bestelling was er binnen twee dagen. Wel jammer dat tijdstip van afleveren niet ging volgens afspraak. Kwam uren later dan afgesproken tijdstip. Wel weer een aardige chauffeur zei mijn moeder!

Netjes en snel geleverd

Buizen en koppelstukken zien er netjes uit. Snelle levering.

Goede service mooi materiaal

Website is erg overzichtelijk

Bestellen is heel eenvoudig. Uitgebreid assortiment en snelle service. Perfect!

Op zondagavond een buis gekocht, op dinsdag geleverd.

Makkelijk bestellen, levering compleet en volgens afspraak.

Duidelijke website om goede keuze te maken. Bij aflevering was alles aanwezig en eenvoudig te monteren. Datum verzoek aflevering werd nagekomen.

zeer goede servies.

Aangezien wij weinig ervaring hebben met web aankopen hebben we regelmatig een beroep op jullie gedaan. Dit is naar tevredenheid geschied. De hulp en uitleg was uitstekend Ook de levering en terug boek service verliep vlekkeloos.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima steigerbuis, goede prijs en snel geleverd.

Laatste bestelling niet tevreden

Op de site stond nergens goed vermeld dat Bouwbuis gesloten was ivm aanpassen site en vakantie waardoor mijn bestelling pas 2 weken later ( en voor mij veel te laat) afgeleverd werd. Ik had het materiaal nodig en had het dan dus ergens anders besteld.

Supersnel en geweldige service!

Ik kon mijn bestelling de volgende dag al ophalen. Thuis aangekomen bleek dat ik een meetfout gemaakt had. De steigerbuis was 1 cm te lang. Meteen gebeld. Ik kon meteen langs komen en de buis werd gratis ingekort. Zo kon ik mijn project dezelfde dag nog afmaken.

Snelle levering, fijn product

Product werd snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Een van de verbindingspunten paste niet helemaal, maar met een vijl was dit snel te verhelpen. Super stevig, erg blij mee.

Ik ben heel tevreden over Bouwbuis!!!

De geleverde constructie is zeer eenvoudig zelf in elkaar te zetten. De service is snel. Medewerkers van Bouwbuis zijn goed bereikbaar, denken mee en leveren indien nodig een andere maatvoering aan.

snelle levering goed materiaal

snelle levering goed materiaal. zeer tevreden

Prima service.

Keurig alles afgewerkt

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.