Aangename sfeer, goed advies!

Wij kwamen hier terecht via de website en werden getriggerd door de afwisselende collectie. Zeer goed geholpen, enthousiaste mensen. Ga zo door!

Slecht

Op 06/06 lampen besteld én betaald, werden niet geleverd, er was iets mis gegaan met de leverancier. Op 03/10 opnieuw geïnformeerd want er kwam niets van hun kant uit. We kregen antwoord dat ze binnen de 14 werkdagen zouden geleverd worden. 3 weken later en nog steeds geen levering, dan maar opnieuw geïnformeerd. Op 22/10 lieten ze weten dat de bestelling eind volgende week ben hen zou zijn. Nog eens 2 weken later en geen spoor van levering. Op 12/11 gooien ze zelf de handdoek in de ring en stellen voor de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Op 02/12 nog geen geld terug ontvangen. Heden, op 20/12 ook nog geen geen terugbetaling.....we zijn benieuwd of er dit jaar nog iets van komt...

Goede service en communicatie

Alles verliep heel vlot en professioneel. Vriendelijke mensen

Mooie showroom, deskundig advies, top servivice

Recentelijk de showroom bezocht in Eindhoven. Vriendelijk en vlot personeel in de showroom, goed en waardevol advies gekregen en een keurige levering. Alles netjes gemonteerd! Zeer tevreden over het verloop van dit traject, en uiteraard mijn nieuwe meubels!

Goed contact en snel

Reageren snel en goed op vragen en komen afspraken na.

inspirerende begeleiding naar een nieuw interieur

De medewerkers van Puur werken op een vlotte en correcte manier naar een passende oplossing voor interieurvernieuwing, Het contact verloopt vlot, het leveringsproces verloopt zeer klantvriendelijk.

Hulp in winkel en bezorgservice erg goed

Heel vriendelijk in de winkel. Mooie spullen. Verder was de bezorging heel goed geregeld. Flexibel met inplannen. Alles werd netjes naar boven getild en neergezet.

Professioneel, klantenvriendelijk en behulpzaam

Stefan en het team zijn de professionaliteit zelve. Een uitstekend aanbod in verlichting, decoratie en interieur

Mooie producten

Bedrijf met een goed hart

Succesvolle ervaring bij Puur Design & Interieur

Vriendelijke ontvangst en enthousiasme over het assortiment. Duidelijke tekening van wandmeubel ontvangen per mail, zeer goed advies gekregen. Alle tijd voor ons tijdens uitzoeken van meubels en bekleding. Communicatie uitstekend. Zorgvuldigheid bij het afleveren van de stoelen.

Een nieuwe hoekbank!?!

Luisteren naar mijn wensen, meedenken, kortom een deskundige begeleiding zijn garanties voor mij voor tevredenheid. Van aankoop tot levering was het TOP.

Matige communicatie en incomplete aflevering

De levertijd was ruim 3x langer dan op de website beloofd. Hiervoor geen excuus oid ontvangen. De bezorgers waren aardig en hulpvaardig, maar waren wel het bijbehorende kussen vergeten. Voor die na levering moet ik dus weer thuis zijn en weer vrij nemen. Mijn verzoek om op zaterdag af te leveren is ook niet gehonoreerd.

Exclusief in aanbod en service!

Alles staat in teken van kwaliteit. De producten zijn alleen maar van hoge kwaliteit te verkrijgen en zo ook de service. Bij Puur Design nemen ze echt de tijd voor je en alles kan naar smaak besteld worden. Nu genieten van mijn Italiaanse design bank en het London Art behang die mijn woonkamer afmaakt. Nogmaals bedankt!

Deskundige en snelle afhandeling

Positieve en klantvriendelijke benadering

Goede prijs, correcte dienstverlening.

Stipt geleverd volgens afspraak, verpakkingsmateriaal werd meegenomen, meubel ter plaatse gebracht.

Uitstekende service, fijn personeel

Uitstekende service , mooie collectie , fijn personeel , goede communicatie

snelle levering voor een goede prijs

Ondanks onze aparte aanvraag, kond Puur Design & Interieur snel leveren tegen een prima prijs. Erg tevreden dus.

Prima webshop

Goed en snel geleverd; wat goedkoper dan concurrentie.

Pluspunten

Zeer. Vriendelijk. Directe beantwoording op vragen via mail. Correcte levering.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid voor vragen, acteren snel, deskundig en zeer vriendelijk

Pluspunten

Goede afspraken, netjes afgewerkt

Pluspunten

Goed advies, mooie en degelijke materialen, vriendelijke mensen. Opgeleverd in de toegezegde termijn.

Ga zo door

Pluspunten

Goede service, ze nemen de tijd en hebben kennis van zaken

Pluspunten

Het bestelde product kwam door onmacht van Puur iets later dan verwacht. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. Het product zelf opgehaald toen het binnen was en super leuk ontvangen met de juiste informatie. Zeer tevreden.

Pluspunten

deskundig, zorgvuldig en geweldige service en aandacht voor de klant

geen

Leenderweg 2