Pluspunten

Gewoon zoals het hoort; topproducten voor een goede prijs en snelle levering!

Pluspunten

persoonlijke goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod Persoonlijk contact in winkel, bij bezorging. Vriendelijk, kundig.

Leuke zaak maar wat echt beter kan is de Communicatie vanuit Puur via emails, telefoon en whats app, . Die staat nl in schril contrast met het plezierige persoonlijke contact hierboven genoemd. Concreet: - veel verschillende personen/afdelingen zoeken contact. Te veel mails, voicemails - onderling duidelijk niet afgestemd - vrij bot, opdringend van toon. - zou verwachten dat jullie zelf checken dat jullie toeleveranciers leveren wat is besteld door klant en daar dus niet klant zelf achterlaten komen bij levering. - Levering dus incompleet en ondertussen werden wij continue gechased door verschillende Puur mensen via verschillende kanalen om rest betaling per onmiddellijk te voldoen zonder enige erkenning dat het niet perfect geleverd is. - heb hier toch een negatief gevoel aan over gehouden. Wij hebben betaald maar wachten nog op de nog te leveren viltdoppen. - ook vrij bijzonder gezien bedrag wat wij uitgeven, dat jullie het normaal vinden dat wij zelf de 24 nog te leveren viltdoppen zelf mogen monteren. Bij Ikea okay. Doe er wat mee zou jullie zaak nog beter maken. Groet

Pluspunten

Lieve leuke professionele mensen die heel goed met je meedenken!

De BGE overdag gewoon in de zaak bij de ingang aanzetten, lokt mensen en het is heel lekker!

Pluspunten

Pluspunten

Aandacht voor de klant, vriendelijk en hulpvaardig.

Pluspunten

Mooie collectie die bekeken kan worden in de showroom; verder alles zoals afgesproken, dus tevreden! Vriendelijke en geduldige verkoopster.

Pluspunten

Klantvriendelijk en proffesioneel. Komen afspraken na en denken met klanten mee. Hoge mate van service.

Ik kan zo effe niks bedenken. Het ging allemaal zoals beloofd en gepland.

Pluspunten

Op tijd en goed geleverd. Prima service.

Nvt

Pluspunten

Snel reageren op vragen, nette montage

Pluspunten

Perfecte service! Zeer vlot en correct, was het overal maar zo goed. Mvg Florian Peeters

Pluspunten

Echt niets dan lof over de ondersteuning en servicegerichtheid van Puur Design & Interieur. Zowel in winkel, webshop en levering zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen. En ontzettend mooie spullen.

Pluspunten

Super service!

Chat werkt niet altijd!

Pluspunten

Communicatie en service Aanbod en personeel

Jammer dat de leveringen van de eerste bestelling een aantal keer uitgeteld werden maar dat was overmacht voor Puur en men bood een prima compensatie

Pluspunten

- afspraken worden correct nagekomen - alles piekfijn in orde bij levering

Toegankelijkheid website via tablet

Pluspunten

hele goeie, directe persoonlijke communicatie vertrouwenswaardig, ik wilde perse op een bepaalde dag geleverd hebben, dit is eerst goed uitgezocht of het haalbaar was. Goed!! afspraak = afspraak!!

ik zou het niet weten

Pluspunten

Prima hulp en advies van Jenny gekregen in de winkel. Goede communicatie over bezorgtraject. Zeer nette en vriendelijke bezorgmedewerkers. Ik kom graag een keer terug.

Pluspunten

Aardig personeel, mooie spullen.

?

Pluspunten

mooie en kwalitatieve spullen. Vriendelijke bediening en montage.

Pluspunten

Klantgericht, tijdige informatievoorziening

Pluspunten

snelle reactie op mail, aardige kundige bezorgers, hele mooie spullen

klant op de hoogte houden van voortgang bestelling

Pluspunten

Wowwww zo kan het dus ook. Kort telefoontje gepleegd zojuist, en meer dan fatsoenlijk en goed geholpen. Ik was het bijna vergeten dat je zo ook te woord gestaan kan worden....medewerker van Puur een dikke pluim

Pluspunten

fantastische service en prachtige meubels

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven