perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg mooie artikelen in de showroom, goed overzichtelijk opgesteld, voldoende ruimte om rond te wandelen, een lekker kopje koffie en vakkundige verkoper. Geen dwingende keuzes of moeilijke vragen. Tenslotte parkeermogelijkheid voor de deur.

Alles lijkt perfect, geen vebeteringen doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, after pay, kwaliteit/prijs verhouding is prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten momenteel

Onze bestelling zou binnen de 7 dagen geleverd worden We zijn twee weken verder nog steeds geen nieuws. We stuurden reeds drie mails geen antwoord, We belden zelf dan maar en krijgen het antwoord dat er beschadiging aan de levering was. We werden hiervan. Iet op de hoogte gebracht. We zijn absoluut niet tevreden en weet de sociale media bestaat ook nog!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze en goede website. Kwaliteit producten Veleuk betaal mogelijkheden

Blijf goed bereikbaar en houdt de service en kwaliteit hoog in het vaandel Als ook de snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een hulpvaardige chauffeur.

Jammer dat 1 bestelling met 2 verschillende leveranciers werd bezorgd waardoor er bij de eerste levering iets ontbrak en verwarring ontstond

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Goede levering. Prijs/Kwaliteit verhouding is OK.

Meer info over product, bijv. via PDF beschrijving

slechter dan verwacht

Erg lang moeten wachten op de levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie, correcte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijke weergave specificaties en prettig geprijsd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie site, duidelijk en makkelijk te bestellen. Snelle levering en telefonisch contact gehad met bedrijf wat komt leveren over tijdstip en wat het beste uitkomt. Erg fijn en klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen + duidelijke antwoorden. Snelle levering (zaterdag besteld - donderdag geleverd)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helaas was de maat van de tuinkussens net te krap. Het retourproces verliep net als de retourbetaling perfect

slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerst de verkeerde loungeset geleverd. Vervolgens afspraak gemaakt om deze om te ruilen, komen ze op de afgesproken dag niet. Communicatie fout met het transportbedrijf. De hele dag thuis geweest voor niets. Uiteindelijk maar de set gehouden die al was geleverd, omdat het al ruim een week in onze woonkamer stond.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden geen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werd keurig gecommuniceerd over het tijdstip van afleveren, wat ik ook heel makkelijk kon verzetten.

De handleiding was in het Duits, erg onvolledig en zo vaak gekopieerd dat ik niet meer kon zien welke schroeven er in welke gaten moest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, erg behulpzaam! En blij met mijn bestelde tuinbankje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling Kwalitatief goed product

(geen)

zeer slecht, onaanvaardbaar

u vraagt een beoordeling zelfs nog voor dat u mij een bevestiging van de opdracht hebt gestuurd. Is dat niet wat te voorbarig?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goede service!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed.

perfect, zeker aan te bevelen

nog bestelling niet gekregen . graag daar nieuws over . kan nog geen beoordeel geven .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super netter Kontakt super Ware und Ware auch schnell erhalten mein nächster Kauf wird da wieder sein

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING

BETERE LEVERANCIERS KIEZEN, PAKKET IS KAPOT TOE GEKOMEN

Amsterdamsestraatweg 7 B