goede service, goed behandeld

ik mocht een aflevertijd kiezen, één dag van te voren kreeg ik toch een andere tijd door, 's middags in plaats van 's morgens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote showroom met veel verschillende keuzes aan loungesetjes en andere tuinaccessoires

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben voor veel loungesetjes wezen kijken en uiteindelijk toch voor de Amazone loungeset gegaan van Garden impressions

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super kwaliteit loungeset gekocht met een mooie beschermhoes voor tegen het wisselvallig weer deze aankomende weken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles in orde gekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed behandeld door de klantenservice bedankt daarvoor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie spullen voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie loungeset gekocht.

geen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle leveringen van producten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winter sale een super mooie loungeset gekocht vanuit de showroom.

geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote showroom!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen in de showroom door de mensen die daar werken. Zeer vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote webshop , maar toch niet gevonden wat ik wilden. Heb toch meer de feeling nodig van zo'n set dus kom binnenkort even langs bij jullie in de showroom.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na aankoop van mijn lounge dining set toch nog even snel hier een review neerzetten over hoe mooi en goede kwaliteit deze set wel niet is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie hoekset gekocht bij jullie en ben zeer tevreden dus hier hebben jullie een goede review. Ben super goed geholpen met kijken naar veel alternatieve en kwam toen uit op de Delta loungeset

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn bestelling is al 2 WEKEN nooit geleveerd worden. Ik heb gebeeld, het aantword was altjid volgende week mandaag maar niks meer gehoord. Ik vind het super erg dat ze hebben 8.2 punten gekregen van de andere klanten terwijl mijn bestelling tot nu toe is gewoon niks. Ik wil mijn bestellig annuleren en geld terug krijgen maar ze zegt altijd morgen gaan we een e-mail sturen voor de transport te bevestingen. Dus beter opleten met deze online winkel.

Klanten service zeker en vast moet verbeteren en communicatie met de transport bedrijft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en alles was in een top staat.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden