perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website, tevens redelijke priis kwaliteit verhouding. Tevens gratis verzending en dat maakt het interessant snelle levering en veel verschillende betaalmogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed werk geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette en tijdige levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk over levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het mailcontact gaat snel waardoor je gauw antwoord hebt op je vragen! Ze denken met je mee en sturen ook adviezen/oplossingen erg fijn! Bij ons is bij een meubel helaas tijdens de transport een beschadiging erop gekomen maar binnen 1 week is dit meubel omgewisseld voor een nieuwe waardoor we niet lang hoefde te wachten! Service aan huis ook netjes, wij wonen 3 hoog en het is netjes boven bezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aardige mensen goed geholpen en goede informatie gekregen over mijn lounge set.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, Kwaliteit producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie goede webshop! Goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en snelle levering!

Geen verbeter punten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerlijk en snel. Top, zoals je van een winkel mag verwachten.

Niks op aan te merken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

What you see is what you get, clear presentations of the products. Good services and premium quality guaranteed. Also fair prices and fast delivery.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en zeer overzichtelijk. Belangrijk dat je het artikel ook kunt retourneren.,Al met al een TOP bedrijf. Dankjewel

Nog niet ontdekt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer service gericht. Hebben even tussendoor meegereden om de spullen thuis af te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb het bestelde product nog niet ontvangen, maar tot nu verliep de bestelling probleemloos. Goede prijs voor producten

een levertijd van 10 werkdagen vind ik lang. Hopelijk an het eerder geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering! Goed kwaliteit loungeset!

Stond nergens vermeld dat de loungeset zelf in elkaar gezet dient te worden. Althans dat heb ik nergens kunnen terugvinden. Uiteindelijk wel eenvoudig in elkaar kunnen te zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle bevestiging bestelling Het bedrijf heeft n.a.l. van de verbeterpunten een excuus-mail gestuurd met een toelichting hierop. Positief is daarom dat dit goed wordt opgepakt en men zich de kritiek aantrekt

geen bericht over bezorging zodat dit gebeurde op een moment (ook nog op n vrijdag) dat we niet thuis waren. Volgende levering pas maandags

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Communicatief sterk! Service gericht naar klant.

Intern vastleggen welke orders er reeds gereserveerd staan

voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

De stoel die ik had besteld bleek niet leverbaar te zijn. Daar kwam ik pas achter toen ik na twee weken belde waar mijn bestelling bleef. Gelukkig werd mijn geld wel dezelfde dag teruggestort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettig geholpen in de winkel en de stoelen werden erg snel geleverd, een aanrader dus!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets geleverd dus geen positieve punten, voorraad klopte niet product zou pas in februari geleverd worden in plaats van september...

Voorraad op orde hebben.

Amsterdamsestraatweg 7 B