goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie website. De levering heeft wel een dag later plaats gevonden dan afgesproken. Maar de chauffeur treft eigenlijk geen schuld, was behulpzaam een zeer vriendelijke.

Misschien leveringen naar België iets beter coördineren. Voor de rest geen opmerkingen meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling was super snel binnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer vlotte communicatie en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Zeer goed geholpen door het vriendelijke personeel - Mooie kwalitatief goede merk producten - Leuke prijzen voor degelijke producten

- Het bedrijfspand is niet groot genoeg om alle aangeboden producten te kunnen uitstallen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

+snelle levering goede verpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurig bedrijf

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte informatie op de website over dit product ( Platinum stokparasol Riva ø270 cm - taupe ) . Bij een klein zuchtje wind was de aluminium stok al afgebroken het voetstuk, dit materiaal is zeer van kwaliteit en zeer dun, Deze parasol moet zo snel mogelijk uit de handel genomen worden. Wij zijn hier zeer teleurgesteld over. En natuurlijk staat er een sticker op, Bij harde wind en onweer indraaien.Dus dag garantie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering goede communicatie in de afhandeling van vragen en problemen

kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg vriendelijk en bereid om je te helpen via telefoon of in de winkel zelf

Ga zo door, misschien een wat groter assortiment in de winkel tonen.

Pluspunten

Goed kijken wat je inpakt en wat er besteld is!

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kan geen beoordeling geven daar het product nog steeds niet is aangekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en bekwaam geholpen.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geeft goede informatie en zijn snel bereikbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle levering in België

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De leveringstermijn is gerespecteerd, voor mij was het niet belangrijk om vandaag bestellen en morgen in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte afhandeling. Heel degelijk materiaal. Levering door eigen transporteur. Bijgevolg zeker dat het niet in een andere straat ergens aan een deur wordt gedeponeerd.

bien, une expérience raisonnable

Suggestions

Communication entre les différents membres du service client à revoir. Lorsque un me demander de payer un supplément car mon produit n était pas en stock et remplacer par un autre. L autre membre du service client réglé mon problème sans rien avoir à payer.. Délai de livraison importants à revoir et communication avec le client

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weet ik nog niet, even kijken of de bestelling inderdaad binnen 2 weken binnen is en of er geen kleurverschil of zo inzit.

De web site werkt niet goed. Als ik op lounge kussens zoek krijg ik er maar een stuk of 8 te zien. Dankzij nummers die ik van jullie gekregen heb, heb ik ze gevonden. Ik verwacht als ik op loungekussens zoek dat ik ze allemaal krijg, je ziet alleen maar wat hartman kussens. Ik heb gecontroleerd of er nog filters aanstonden maar dat leek niet het geval.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere website. Telefonisch goed advies gekregen. Parasol voldoet volledig aan onze wens.

Snellere levering gewenst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles in orde. Perfect.

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Nog geen bestelling ontvangen!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website

Aanmaken van account lukte niet makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

via de webshop zag ik artikelen die ik nergens anders ben tegen gekomen en vond het juiste waarnaar ik op zoek was !

Levering zou wat sneller kunnen.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden