zeer slecht, onaanvaardbaar

- Niet een product vermelden op de website wanneer deze uitverkocht is - communiceren wanneer een product uitverkocht is en niet zeggen dat die wel leverbaar is binnen 7 werkdagen En dit hebben ze twee keer gedaan, met hetzelfde product in twee kleurvarianten, dus uiteindelijk heb ik drie weken gewacht op een product dat uitverkocht is, wat wel beide keren leverbaar op de website is geplaatst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Graag meer details over de artikelen plaatsen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, jullie bieden zaken aan die je in werkelijkheid niet kunnen leveren. Zeer bedroevend, zelfs schaamtelijk.

Zorg dat de info op de website overeenkomt met de werkelijkheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijzen

Zorgen dat er gelijk een orderbevestiging wordt gestuurd na de bestelling. Geen bevestiging of product ontvangen dus kan geen juiste beoordeling maken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Assortiment ook in orde.

Ik heb een bestelling gemaakt maar heb daar geen bevestiging van gekregen dus nu weet ik niet of het is besteld en ook niet wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Prijs is ook prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij kwamen hier voor de eerste keer en werden keurig te woord gestaan. Geen opdringerig gevoel. Heel relaxed. Ze gaven ons alle tijd en informatie. Hartelijkdank hiervoor. En......we zijn nog geslaagd ook. Toppie.

Alles is prima

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb nog niets ontvangen , kan dus ook geen beoordeling geven. En omdat ik sterren miet geven komt dit jullue bedrijf niet ten goede . Jammer en niet slim !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Wanneer de leveringsdatum precies is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website.. producten worden goed vertoond met duidelijke foto’s en informatie.. online bestellen super simpel en snel..

Ik heb geen punten gevonden die voor verbetering vatbaar zijn..

slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment

Beloofde levertijd van 3 werkdagen wordt zwaar overschreden. Gaat vermoedelijk wel 10 werkdagen duren. Zou op zijn minst verwachten dat ik proactief op de hoogte wordt gehouden van bestelproces.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handige site, goede zoekfuncties, goede koerierdienst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een online shop, maar ook een showroom, waar vakkundig personeel loopt die je alles kunnen uitleggen over materialen en kwaliteit van produkten. Communicatie verloopt vlot, en nog iets aan een bestelling toevoegen was ook geen probleem

Levertijd van 7 dagen als iets op voorraad is, zou van mij sneller mogen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Moet nog ontvangen maar had vragen werd zeer goed geholpen dus tot zo ver zeer pocietief

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

grote sortering.

even een email met de bezorgdatum zou erg fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging en goede communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Zeer goede, snel reagerende klantenservice en klachtenafhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle terug betaling bij niet kunnen leveren.

Niets aanbieden waarvan bekend is dat er geen voorraad is en levering weken kan duren!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke webpagina

kreeg een melding dat ik mijn bestelling nog niet haf afgerond, terwijl de betaling al was gedaan. Foutje in de software?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kan er geen noemen, het is de eerste maal dat ik iets heb besteld

Sneller bestellen, ik koop veel via pc en soms is het vandaag voor 22u besteld morgen in huis en ja ook gratis verzenden. Er sta op jullie reclame vlugge bestellingen maar 5 dagen of iets meer is ZEKER geen vlugge bestelling, Sorry. Ik zeg altijd wat een andere kan,kan ik ook. Maar dat het product goed zal zijn daar geloof ik wel in.Succes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering van onze parasol! Binnen 24 uur stond deze in onze tuin; met een temperatuur van 37 graden een heerlijkheid.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestelde voldeed aan de verwachting.

Neem een ander, wel professioneel, transportbedrijf. Door de problemen met de bezorging en de moeite die ik moest doen om het bestelde geleverd te krijgen zal ik niet meer bij u bestellen.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden