voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
mooie loungesets
Aanvulling: Na deze review nogmaals contact gehad met Loungeset en met de teamleider gesproken. Hij heeft alles tot op de bodem toe uitgezocht. Diezelfde dag de ontbrekende tafel ontvangen en als compensatie nog een bedrag retour gekregen. Ik vind het nog steeds heel naar hoe het gelopen is maar ben nu wel van mening dat loungeset zich uiteindelijk goed heeft herpakt. Als dit de manier is waarop ze service verlenen en het bij mij echt uitzonderlijk fout is gegaan, zou ik zeker een volgende keer toch weer bestellen, we zijn namelijk erg tevreden met de bestelde loungesets.
VerbeterpuntenTwee loungesets besteld. Een tafel niet geleverd. We zouden gebeld worden. Geen reactie. Zelf gebeld. U wordt teruggebeld. Zelf weer moeten bellen. We zoeken het uit, u wordt teruggebeld. Ja inderdaad teruggebeld met een nietszeggend antwoord, de tafel is zoek. Uiteindelijk nadat ik zelf steeds moest bellen over de status kwam na een week het verlossende antwoord, de tafel wordt nageleverd. Gisteren gebeld(inmiddels twee weken verder) een mail gestuurd met de vraag hoe laat de tafel geleverd wordt. Eerst het standaard antwoord dat de transporteur contact opneemt. Weer een mail dat ik niets van de transporteur heb gehoord. En als antwoord daarop dat er sprake moet zijn van miscommunicatie maar dat de er geen tafel bij de transporteur staat. Vandaag weer gebeld (de telefoonkosten hebben inmiddels de kosten van de tafel geëvenaard), de tafel komt wel vandaag met DPD, maar hoe laat dat kunnen we niet zeggen. Excuses voor alles. sorry zeggen is echt makkelijk maar service leveren moeilijk. In de mail van een van de medewerkers die ik net krijg staat de track en trace code en de opmerking dat als zij het allemaal had afgehandeld dit hoogst waarschijnlijk anders was verlopen. A. is het niet anders verlopen en hebben jullie te maken met een slecht geholpen en ontevreden klant en B. is dit ook nogal een sneer daar de collega’s, want blijkbaar werken bij loungeset op 1 na een stelletje nitwits die de klanten te woord mogen staan.
Afijn ik ga echt nooit mee iets bestellen hier!!!