zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Toegezegde levertijd was 2-5 dagen, dat is niet nagekomen, in goed overleg is er 50 euro compensatie overgemaakt.
VerbeterpuntenZeer misleidende site voor wat betreft de Hartman Sophie Studio Teak tafel. Georiënteerd voor een nieuwe set op de Hartman site zelf, via deze site door gelinkt voor het bestellen en kwam uit op loungeset.nl. daar doet men voorkomen een enorme korting (29%) te geven op een prijs (840 euro) die hoger is dan de adviesverkoopprijs van de tafel (799 euro) maar uitkomt op 599 euro, wat aanleiding is om deze bij loungeset.nl te bestellen ipv onze vaste leverancier Kees Smit in Amersfoort.
Bij levering misten we de tafelpoten, bij navraag blijkt dat we enkel het tafelblad hadden besteld en de tafelpoten separaat besteld hadden moeten worden, totaalsom van beiden komt op de adviesverkoopprijs uit. Op de website staat het niet expliciet vermeld, foto is ook van een complete tafel. Wel staat ergens halverwege de pagina dat de tafelpoten separaat besteld moeten worden, wat je alleen ziet als je naar beneden was gescrolled.
Na melding bij Hartman (geen gehoor, zij schakelen loungeset.nl in) reageert loungeset.nl alleen met de melding dat ze het jammer vinden dat ik niet gezien heb dat de tafelpoten separaat besteld hadden moeten worden.
Eerste en laatste keer dat we daar iets bestellen...