goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eigenlijk zo als het hoort ,goed product en echt snel geleverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen helaas

Voorraad info juist communiceren op website. Wanneer de klantenservice niet kan inzien: of hetproduct op voorraad is of het pakket verzonden is kortom geen informatie kan inzien. Laat klanten dan ook niet met dit nr bellen. Voorraad info online is niet aangepast nadat bekend was dat product niet voorraad was. Toezegging dat geld binnen 1-2 werkdagen weer op rekening zou staan bleek achteraf ook niet te kloppen. Kortom ik zou helaas niemand aanraden hier te bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering

Graag ook mogelijk maken om facturen voor bedrijven met BTW n° te ontvangen in pdf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Maandag besteld, donderdag geleverd.

Bezorger nogal ongeduldig. Hielp niet mee om grote doos (170x100) even in de gang te zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed werkende website , eenvoudige zoekfunctie s , goed bereikbare klantendienst , super vriendelijk, heel snelle levering ,, ipv 3-5 werkdagen na 2 dagen loungeset in huis ,, gewoon weg top !!

nog scherpere prijzen zou leuk zijn , bij technische problemen op website graag klanten via mail verwittigen als ze iets bestellen ,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

uitgebreide kenmerken en maten product, snelle levering

leveringsmoment niet kunnen kiezen terwijl dit wel aangegeven staat als pluspunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke website. Goed vindbaar en prima aanbiedingen. De communicatie was bovendien ook snel en duidelijk.

Niet alle toelichtingen klopten met de titel. Na een opmerking gemaakt te hebben, werd hier echter wel heel snel op gereageerd en gehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prijs / kwaliteit top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een zeer goed werkende site, vriendelijk personeel. gesproken met Quirijn Roozen,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte communicatie. Na 14 dagen nog steeds niets geleverd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijzen

link tussen Belgische en nederlandse website verduidelijking qua verzendkosten nr beide landen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Chatfunctie

Koppel de websites van NL en B aan elkaar. Laat geen mededelingen verschijnen om klanten aan te moedigen te bestellen, nadat ze al besteld hebben.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Heb nog geen enkele reactie gehad op mijn bestelling. Dus graag meer en betere communicatie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Parasols besteld blijkt niet voorradig

Zeggen tegen de klant had ik verder gezocht

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prompte en vriendelijke klantenservice

DE hartman triangular tafel komt na het zoeken op hartman triangular als tafel frame op. MIsleidend is dat er een foto van de gehel tafel bijstaat, terwijl alleen het frame is bedoeld. Zo denk je als consumument dat de gehele tafel het aanbod is en niet het frame alleen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product, duidelijke montagehandleiding, snel in elkaar kunnen zetten door meegeleverde montagegereedschap. Prima service en snelle communicatie inzake klacht (zie verbeterpunten)

Ik had een klacht ingediend over het feit dat de koerier het pakket in de tuin had neergezet omdat er niemand thuis was. Ik vind dan niet kunnen en heb dat aangegeven. Men reageerde heel snel en correct en zou de koerier hierover aanspreken. Ik kan natuurlijk niet controleren of dat ook is gebeurd maar ga ervan uit van wel. Niet zozeer een verbeterpunt voor Loungeset.nl zelf als wel voor de koerier.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden