perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke persoonlijke medewerkers, welke goed advies geven en meedenken. Voelde me totaal niet opgejaagd en kreeg een heerlijk kopje koffie aangeboden. Levering was zeer snel, de volgende dag al namelijk! Dit is zeker een aanrader om je tuinmeubelen bij te kopen. Met vriendelijke groet, Marie-Claire

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Zijn echt specialisten met productkennis. - Goed advies & oprecht. - Snelle levering. - Betrouwbaar. Ik zou dit bedrijf absoluut aanbevelen bij vrienden en familie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een heldere omschrijvingen over de loungeset. Mooie scherpe prijzen, groot aanbod.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlug geholpen per telefoon (Stephanie), erg correct en meedenkend. Zeer vlugge respons per mail. Zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

The quality of the pillows, we ordered, are fantastic. It's like a new lease of life for your Garden Furniture. We had a personal call to inform about delivery. Great service :O) We can only recommend Loungeset.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

online werd ik bijna meteen geholpen, en doorverwezen naar de juiste dienst in België.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk, geduldig en servicegericht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goede meubels, die jaren meegaan!

Misschien een wat snellere levering?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service. Supersnelle en vriendelijke levering. Ik ben verrast en tevreden.

Geen. Fijne vriendelijke service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke webshop.

Meer duidelijkheid wanneer geleverd wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Serieus bedrijf denkt mee is geïnteresseerd en komt afspraken na kortom zeer tevreden

Niet nodig ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De chatsessie was erg verhelderend, en gaf uiteindelijk de gewenste oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goeie service !!! Als je een mail stuurt met een vraag wordt daar heel snel op geantwoord !!! Ik zal zeker nog kopen bij dit bedrijf !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling klacht door Loungeset.nl, snelste die ik ooit heb mogen ervaren. Ze mailde elke stap die ze ondernamen om mij op de hoogte te houden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering. Ondanks indicatie van 8 werkdagen, was het product er de volgende dag al.

indicatie levertijd preciezer, het kan voor mij een reden zijn om elders te bestellen, die sneller zeggen te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven. En kwaliteit top!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig

Snelkere service heb nu nog niks 5 sterren als de service sneller is lijkt mij nu niet top druk in de winter nog steeds lang

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Via rechtstreekse chat heel goed en vlot advies gekregen. Eenvoudig een bestelling plaatsen. Heel correcte en vlotte levering. Prijs-kwaliteit zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10/10

doe zo voort

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld, betaald en mail ontvangen dat het ongeveer 3 weken duurde voordat pakket werd afgeleverd. Inderdaad met 3 weken binnen. Sidetable voldeed aan het plaatje op internet. Super blij mee.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden