zeer slecht, onaanvaardbaar

Registratie is onmogelijk. Duurt te lang voor mijn pakket verzonden is. Webshop onwaardig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

ik heb een bestelling geplaatst, en betaald, sindsdien niets meer gehoord, nog niets geleverd....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website.

Er wordt gesproken van een levertermijn van 1-2 dagen. Maar dat wordt overschreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede beschrijving van producten. Juiste prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn telefonische vraag aan de service afdeling.

Verstuur de vraag om een beoordeling nadat het product is geleverd en niet enkele dagen eerder.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Lever mijn bestelling! Nog niets ontvangen en klacht ingediend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld en de volgende dag geleverd top!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Het artikel dat ik had besteld blijkt helemaal niet op voorraad en ook niet meer verkrijgbaar. waarom zet je het dan op de website? Het beoordelingsformulier krijg ik voordat ik überhaupt het artikel had ontvangen en kwam tegelijk met de afwijzing. Misschien handig om dit onderling even af te stemmen, dan had je niet deze beoordeling gekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een duidelijke weergave van de producten met ruime uitleg

Duidelijker aangeven voor de verkoop en betaling vanuit het buitenland.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op de site stond een product op voorraad. Na 3/4 dagen nog niks ontvangen. Bericht achteraan gestuurd. Blijkt er 3 week levertijd op te zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service Duidelijke communicatie Goede kwaliteit

Nog geen tips kunnen ontdekken. Tot nu toe super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed super service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Nadat ik mijn bestelling 2 maal betaald had, contact met klantendienst. Direct terugbetaling geregeld. Heel goede service.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voorlopig geen

Ik heb een bestelling geplaatst van 3 verschillende artikelen Ik heb 2 artikelen ontvangen in 2 aparte zendingen en we zijn na meer dan 1 week nog altijd aan het wachten op het derde artikel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs en gebruiksvriendelijkheid van de website

Opvolging bestellingen Ik heb 1,5 geleden bestelling geplaatst en na 3 dag 1 van de 4 items van mijn bestelling ontvangen. Over de andere geen enkel bericht! Na herinnering bij klantendienst krijg ik geen duidelijk antwoord over wanneer ik de rest van mijn bestelling mag verwacht. Verwachte besteltermijn is verlopen, totaal bedrag betaald! Ik ben niet tevreden over de service! Benieuwd wat het bedrijf hier tegenover stelt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Loungeset voldoet volledig aan de verwachting AANRADER!! goede prijs kwaliteit

dag van levering op tijd melden - niet de dag zelf

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Toch ons ei kwijt. We hebben een pergola gekocht via deze website. kosten 1600 euro. Via ideal betaald, want het bleek voorradig te zijn. Toen bleek dat de levertijd 4 weken was. Dit is aangepast op de site na onze klacht en iets gecompenseerd. Toen stond opeens de pallet voor de deur, zonder communicatie met ons. Heel apart. En nu blijkt bij in elkaar zetten dat de afbeelding van de pergola op de website een heel andere afbeelding is dan live. De alumnium uitvoering heeft geen dwarsbalkjes. Wanneer je dat dan meld, dan wordt er eigenlijk de indruk gewekt, dat de klant niet met zeuren en dat het zijn eigen fout is. Maar ze geven de indruk voor product A, daar betalen we ook voor en dan krijgen we product B. Al met al niet niets. Fout op fout.

wees eerlijk Beter vermelden op de site. Communiceer met de klant. 1 persoon in het bedrijf deed dit netjes maar die zat op een andere positie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb er geen daar ik van mijn bestelling gedaan woensdag 05/06 nog niks heb gezien nog gehoord, op email geen antwoord

laat tenminste iets weten wanneer bestelling zal worden geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette site, overzichtelijk en voordelig

slechter dan verwacht

Pluspunten

producten zijn niet al te duur

bij problemen worden deze niet direct opgelost door loungeset.nl maar wordt het probleem doorgezet naar de fabrikant, (garden impressions in ons geval) en wordt gewacht op de reactie van de fabrikant. Dit is niet zoals het hoort. De verkoper lost het op met de klant, en zoekt het zelf weer uit met de fabrikant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk

Slordige website, niet accuraat aangepast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op de waddeneilanden wat nooit gratis is !!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen, ik wou vragen naar uitleg, maar mijn e-mail kan ook niet afgeleverd worden aan het e-mail adres

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden