perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vandaag de 4seasons tuinset binnen gekregen. Ziet er prachtig uit en voor een scherpe prijs geleverd gekregen. Helaas zaten er wel de verkeerde kleur kussens bij. Een mail gestuurd naar de klantenservice en het werd gelijk in orde gemaakt, de juiste kleur kussens zijn al onderweg! Fouten maken we allemaal, het gaat er om hoe die worden opgelost. En dat gebeurd bij dit bedrijf uitstekend!

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

tevreden over de service van dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteitsproducten, duidelijke productspecificatie op de website. Duidelijk en handige website. Producten zijn op korte termijn leverbaar.

Op de website stond dat de parasol binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Dit werden uiteindelijk 8 werkdagen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice met correcte informatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, vlotte levering, prima telefonisch te bereiken.

Over de transporteur ben ik niet erg tevreden, hij zetten de loungeset, tot voor de 1e deur , welke een parkeerplaats is, en zei: U redt zich er verder wel mee he ! Het was een pakket van 200 kg. Samen wel achter de 1e deur geschoven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, zelfs in het weekend.

Filmpresentaties (youtube) van assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super overzichtelijke website

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze en faire prijzen

Alles prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goedkoop snelle levertermijn gratis levering veel keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, goed bereikbaar en snelle reactie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is de eerste maal dat ik bij uw bedrijf bestel en nog geen levering dus nog niet veel dat ik erover kan zeggen :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na lang zoeken op internet en in de winkels ,uitgekomen op loungeset.nl. Showroom bezocht en daar ontzettend goed ontvangen! De jongens weten waar ze over praten en geven goed advies en denken goed mee! Eindelijk geslaagd na een lange zoektocht! Mede door hun expertise. Binnen 2 dagen geleverd en zelfs toen nog tel. contact gehad om te vragen of alles naar wens was. Bij nader inzien wilde ik toch nog een extra tussenstuk ipv hocker. Was geen probleem, word gewoon vervangen! Ik zeg.. topservice!

De foto's op de website!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Zeer goede communicatie. Op een feestdag in de avond een mail gestuurd, direct antwoord terug inclusief een tip m.b.t. een kortingscode. - Snel en correct geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Super snelle levering - Veel keus - Goede prijs - Tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en overzichtelijk

Morgen in huis garantie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima website, zeer gebruiksvriendelijk en aantrekkelijke aanbiedingen!

Zou ook bewaarkisten en/of opbergzakken voor de kussens erbij zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijs Snelle levering Duidelijke website

Houden zo!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Meer aan verwante artikelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

contacf met klantenservice was uitstekend. Vriendelijk te woord gestaan en vraag weer mer zorg beantwoord. Zelfs nogmaals via de mail necht super ben alles is nagekomen zoals afgesproken n

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Website erg overzichtelijk en duidelijk. Voldoende mogelijkheid te filteren. Sorteerd automatisch op prijs. Zeer aantrekkelijke prijzen. Geen kortingscode, maar gewoon de laagste prijs!

Even geen idee...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige en overzichtelijke winkel. Verkoper is goed op de hoogte van alle producten en heeft ons goed geïnformeerd zonder opdringerig te zijn. We zijn erg blij met de koop van dit dining lounge set en kijken er naar uit om hiervan te genieten deze zomer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke informatie. Gratis verzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super site!!! Lekker makelijk en overzichtelijk nu onze bestelling afwachten ;-)

Nog niets :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, goedkoper dan in anderecwinkels ( wel hetzelfde produkt), geen verzendkosten en een goed werkende site!

Wellicht ino gevrn over de datum/tijdstip levering?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke site

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden