perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een duidelijke website je hoeft niet lang te zoeken naar wat je zoekt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke overzichtelijke site bestellen is simpel

ik vond alles god

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede telefonische klantenservice, alternatieven worden effectief aangedragen, prettige mensen. mooie producten

de site is te langzaam en de zoekfunctie deugt niet echt, wanneer je niet precies de code of het artikelnummer weet, dan 'zweef' je ergens rond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super meubles je suis très, très contente..... Merci

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site

Keuze voor datum levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze

Productbeschrijving mag iets meer aandacht hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De website werkt goed. Bestellen gaat eenvoudig en goed. Fijne zoekfunctie. Afrekenen verloopt soepel.

Ik heb nu de bestelling geplaatst. En kan nog geen oordeel over de verdere afhandeling van de order geven. Wellicht is het beter om deze enquete te plaatsen NA aflevering van het produkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering (binnen 2 dagen) en fijn dat er een verwacht levertijdstip doorgegeven wordt. Tuinset voldoet aan de verwachtingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en erg klantvriendelijk

Sneller reageren op email berichte

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een mooie en overzichtelijke website. Heel goed telefonisch bereikbaar voor informatie of bestellingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk site aardige mensen aan de telefoon

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website met goede aanbiedingen. Makkelijk bestellen en alle stappen zijn duidelijk beschreven. Ook communicatie over de status van je bestelling is correct en zeer vriendelijk. Gratis verzending is erg prettig en een pré t.o.v. andere aanbieders.

Geen verbeterpunten; ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over loungeset.nl De site is overzichtelijk en duidelijk, als je een medewerker spreekt staat deze je vriendelijk te woord. Het is een betrouwbare verkoper en de prijzen zijn goed!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Er wordt een ruim aanbod kwaliteitsmerken aangeboden. Zeer scherpe prijzen ook. Leveringstermijn van 2 tot 5 werkdagen kon helaas niet worden waargemaakt, maar de klantendienst heeft zich erg ingezet om een oplossing te zoeken, want bijna 3 weken wachttijd vond Loungeset.nl zelf ook heel vervelend en ze willen écht wel een tevreden klant! De parasol werd uiteindelijk met een spoedkoerier nog correct afgeleverd.

Verbeterpunten: levertermijn voor België aanpassen op de website om gefrustreerde klanten te vermijden! Strenger zijn voor de transporteur. PR-tip: laat de teksten op de website eens grondig screenen op dt-fouten. Een bedrijf oogt veel professioneler wanneer er geen taalfouten in de webteksten zitten. ;-) Verder een erg goede site hoor!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke service. Goed geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Alles is makkelijk te vinden en is zeer overzichtelijk. Vandaag heb ik gebeld met het informatienummer en ik werd zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Er werd echt de tijd voor me genomen om mijn vragen goed te beantwoorden. De prijs kwaliteitsverhouding van de producten is bijzonder goed. Zeker als je het vergelijkt met de grote bekende bouwmarkten. Ben zeer blij met Loungeset.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot aanbod, goede prijzen. Gebruikersvriendelijke webshop!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie website en duidelijk ook qua uitstraling. de prijzen zijn erg goed wat uitnodigt om terug te komen. bij mij heeft er voor gezorgd dat hij in mijn favorieten staat. reeds bij andere mensen aanbevolen om er eens te gaan kijken ivm de prijs. het verzenden zonder verzendkosten boven 50 euro heeft er toe geleid dat ik bij jullie heb besteld.

het liefst zou ik zeggen meerdere aanbiedingen maar dat blijft altijd lastig. een mens gaat gericht op zoek naar iets op internet en jullie moeten dan maar net die aanbieding hebben. ik ben eerlijk gezegd op jullie site uit gekomen ivm de prijs dus in mijn ogen doen jullie het al goed.

Nog geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bedrijf! Zelf nu voor het eerst daar besteld maar via vrienden gehoord over dit bedrijf. De website is goed overzichtelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden