perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk overzichtelijk en prettige service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling van de bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie loungeset gekocht en snel bezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Professionele site en duidelijke productinformatie Heldere en duidelijke levering van de goederen. Prijs kwaliteit verhouding In ieder segment keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vorige week een loungeset besteld en deze is keurig aangekomen, daarnaast een zeer vriendelijke klanten service die mij bevestigde dat mijn bestelling in goede orde was ontvangen. Top

Geen idee, alles verliep soepel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Korte tijd met ze aan de lijn gezeten en gevraagd naar advies. Ze kwamen vakbekwaam over en gaven goed advies. Uiteindelijk toch maar een andere set gekozen op aanraden van hun. Fijn dat we hem ook eerst konden bekijken in de showroom.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Filteren op stijl type

Amsterdamsestraatweg 7 B