perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en prima product, helaas waren de poten van een van de chaisse longue en van het tafeltje niet nieuw. Dit was te zien aan de onderkant van de poten waar de plastic “dop” beschadigd was ( vermoedelijk door eerder gebruik) ook de moeren waren slecht op de schroeven te krijgen omdat ze al eerder er op hadden gezeten.

Zie boven, betere controle van de te versturen producten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering van de bestelling en mooie korting.

We kregen geen bevestigingsmail van onze bestelling. Onze eerste mail hierover werd niet beantwoord. Vandaag nog ontvingen we een mail dat onze bestelling na het weekend zou geleverd worden, terwijl ze al deze middag bij ons was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig afgeleverd. Alles klopt

Niet voor ons

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette levering. Product is zoals beschreven en we zijn dus zeer tevreden!

Evt zelf een voorkeur leveringsdata kunnen aanklikken/overleggen. In de omschrijving staat 3-5 dgn levertijd en dat vervoerder contact opneemt. Daags erna werd het al gekeverd lazen we via dd mail. Heel fijn dat het zo snel ging, maar was lastig om nog zo snel nog iets te regelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid Communicatie Klant vriendelijkheid

Sneller melden of iets niet op voorraad is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel over en weer contact gehad met de klantenservice. Alles is helemaal goed afgelopen en mijn bestelling is snel geleverd! Heel erg bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice met veel mensen die weten waar ze het over hebben. Communicatie verloopt top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie grote webwinkel met veel verschillende soorten en maten aan loungeset en diningsets. Ze hebben voor iedereen wel wat als het aankomt op setjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd geen klachten

Nog overzichtelijker maken van de webshop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Je krijgt waar voor je geld. Kwaliteit van de loungeset is prima!

Iets eerder het tijdslot van levering laten weten, zou fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige prijzen en goede spullen wat wil je nog meer Kom zeker terug voor een nieuwe parasol binnenkort. Eerst even genieten van mijn loungeset

Track&Trace

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en goede mensen van de klantenservice die weten waar ze het over hebben.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Scherpe prijs

Pakket niet afgeleverd Parasol met voet en hoes besteld Geen parasol te vinden Enkel de voet en hoes ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke website

Communicatie. Produkt op vorraad maar na 6 mails nog steeds geen antwoord over levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelheid en klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf op nummer 1 prioriteit. Echt fantastisch dat ze zo naar hun waarden streven bedankt voor de hulp ben zeer tevreden over mijn aankoop

op dit moment verloopt alles vlekkeloos

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel Kwaliteit Klantgericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Via de mail contact gehad over mijn bestelling gelijk een track & trace code gekregen super.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn loungeset en de snelheid waar mee het geleverd is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon top geen andere woorden voor

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling vlot geplaatst, was een cadeau voor mij zus. Alleen na 4 dagen kreeg ik een mail dat hij er niet meer was. Dus helaas het cadeau niet meer op tijd

Eerder reageren als het er niet meer is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering van mijn tuinset is niet goed gegaan helaas.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie spullen voor een goede prijs!

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden