perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering. Duidelijke site en produkt zoals omschreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product beschikbaar dat overal online uitverkocht was voor een mooie prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle werking met snelle levering, vlotte communicatie, een aanrader, over het product zelf kan ik spijtig genoeg nog niets zeggen omdat het nog uitgepakt moet worden :-)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen echt gevonden

Lange levertijd, hoewel anders aangegeven op website. Deze stond in voorraad en op twee dagen geleverd. We zijn reeds een week verder en er is nog niets verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima Loungeset tegen mooie prijs. Keurige chauffeur.

Als klant zou ik graag zelf een dag kunnen kiezen wanneer de levering plaats vind en tijdsframe is te lang tussen 8:00 en 18:00 uur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , goeie kwaliteit .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pakket was niet afgeleverd door Post.nl. Wel afgetekend voor ontvangst door een onbekende naam. Na telefonisch contact mat een medewerker van jullie was alles zeer snel en zonder moeite opgelost. Dus zeer tevreden over jullie service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goede communicatie snel en goed antwoord op de gestelde vragen per mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik bij Uw bedrijf een order heb geplaatst. Mag ik U proficiat wensen en danken voor de vlotte samenwerking en afhandeling van mijn dossier. Nogmaal dank

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Door een omissie verkeerde bestelling geplaatst. Met 1 telefoontje opgelost. Zo hoort het. Prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Snelle levering - vriendelijke chauffeur - goede prijs/kwaliteitsverhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Webwinkel Showroom Goede parkeergelegenheden Over en weer contact

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de klantenservice en de spullen die jullie verkopen in de webwinkel. Zeker een aanrader voor mijn vrienden en kennissen

Ik zou het niet weten. Misschien meer inzicht in de levertijden?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantgericht Snel met leveren van spullen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bedrijf met mensen die weten waar ze over praten. Grote showroom met veel sets om zelf op te kunnen zitten en aanvoelen welke het best bij jou past.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

Mail

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tuinhaard besteld bij jullie!! Super goede kwaliteit en vriendelijk personeel die mij hielp met de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Net even snel jullie reviews gelezen. Ik ben erg te spreken over jullie webwinkel. Mijn bestelling was binnen 5 dagen gearriveerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een groot assortiment aan producten hebben jullie een loungeset sprong er gelijk uit en die heb ik dus aangeschaft. Binnen 2 weken was het bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb vorige week een loungeset bij jullie gekocht en kon met een track & trace code achterhalen waar de chauffeur met mijn loungeset reed. Super systeem als het aan mij ligt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Loungeset.nl is een goed gewaardeerde webwinkel met mooie spullen om te verkopen. Ik ben terecht super blij met mijn aankoop. De levertijd was fenomenaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heeft alles goed geregeld voor zijn klanten.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411 AW Naarden