Precies wat ik zocht

Goede prijs snelle service

Product binnen 36 uur in huis. Scherpe prijs. Mooie websites met praktische tips. Verbeterpuntje: De €5 korting bij inschrijven op nieuwsbrief heb ik niet gezien.

Heel snel

Product snel ontvangen, goed ingepakt.

Eindelijk een leverancier die doet wat ze beloven!

Top levering!

Snel en goed.

Binnen 24 uur besteld en geleverd!! En met 2 kleuren die nog niet op de website stonden.

mijn ervaring is goed

produkt goed in gepakt niet te grote doos van wege papier verspilling .en op tijd binnen.

Topproduct van een topleverancier

De sigma verf die ik bestelde is een echt topproduct. Uitstekende dekkracht, makkelijk verfbaar. Kortom een prachtig resultaat. De bestelling en levering verliep ook heel vlot én de verfpot is met veel zorg ingepakt.

Professioneel!

Goed en snel.

Snel

Binnen de 24 u u bestelling thuis

Snelle levering!

Oud 365.nl nu decoprof fantastisch

Voorheen bestelde ik bij 365.nl en nu ze decoprof zijn natuurlijk ook. Goede service top verf kortom heb je een klus? Aarzel niet deze mensen zijn professioneel in verf en vragen!

Goede en snelle service

De afgelopen periode heb ik meerdere keren spullen besteld. De producten zijn van een goede kwaliteit en worden heel snel geleverd. Ik zou Decoprof zeker aanbevelen!

Super Servise

Ik had verkeerde verfkleur gekregen maar ze hebbben het snel en professioneel opgelost Zeker een aanrader

prima service

zeer snelle en gemakkelijke bestelling en zeer snel geleverd

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Top service!

Zeer behulpzaam, een aanrader!

Top service!

1 art. van mijn bestelling niet ontvangen (kan altijd gebeuren). Na mijn melding zeer snel, netjes en correct opgelost. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

perfect

snelle levering!

Goede prijs snelle levering

Volgende dag in huis.

Goede ervaring. Netjes ingepakt en snelle levering.

Zeer netjes verpakt. Snel . Dus een een goede ervaring.

Goed en snel geleverd. Gemakkelijk kleuren te selecteren en te bestellen welk merk verf je ook wil. Ik kon Bernard olie van Jotum in mijn omgeving niet meer in winkels krijgen. maar wel bij u op internet en dat is wel fijn omdat ik jaren geleden met deze olie de houten rabbat delen ingesmeerd heb ,en dus bij èèn merk kan blijven.

Goed en snel geleverd

Gewoon zoals het hoort goed en snel geleverd. Top

3 potjes verf besteld met roer staafjes erbij in een doos netjes gekregen een dag later.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.