super snelle verzending

Fijn hoor die snelle verzending!

snel

prima kosten,snel aflewering

Producten zoals verwacht.

Producten besteld,volgende dag al bezorgd. Alles volgens verwachting.

Of het goed is vraag ik me af

Ten eerste had ik Sigmacover 280 besteld en die is aangekomen, daarbij had ik brantho korrux 3:1 besteld en die zou nageleverd worden. Nou prima .. deze kwamen toch in 1 levering maar de brantho kwam in een een eigen blik die gemengd was . , ik wil alleen het originele spul . Dus gemaild. Ik zou een blik ontvangen dat origineel was , en de oude retour. , ook nog aangegeven dat ik best bij wilde betalen voor een kleur die duurder was , als het maar de originele brantho korrux was . Na een week weer eens gemaild. Nog niks ontvangen. Ik kreeg uiteindelijk een blik brantho korrux maar deze is echt wel opengemaakt geweest , duidelijk te zien . Maar na mail zou dit zijn omdat deze ik kleur gemengd is geweest. Nou , het is de meest gangbare kleur die er bestaat en bij andere leveranciers is het blik nog altijd nooit open gemaakt geweest. Het 1e blik heb ik retour gestuurd, want ik ben wél eerlijk. Ik weet nog niet wat ik met dit blik ga doen maar als ze eerlijk willen zijn en deze review beter willen maken sturen ze me een nieuw blik toe !

Snelle levering, goed verpakt

Product met korting maar gewoon goed

Super League

Ik vind het leuk, Tafsiye, iedereen

4 blikken verf besteld, 2 kwamen gebutst aan

Snelle levering en goede prijzen. Maar als de waren te krap worden verpakt en de PTT gooit er mee, dan komen ze gebutst aan. Als dat nog maar goed sluit.....

Supersnel en goede prijs

De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd, Speciaal op kleur gemengd.

Snel geleverd, prima verpakt

top

vlotte ontvangst, keurig verpakt, goede prijs-kwaliteit, prima verf.

Helemaal niks ontvangen!

Wij komen net terug van vakantie en er zou een pakketje bezorgd zijn maar wij waren niet thuis en onze kinderen waren aan het werk. Waar is het pakketje????

Goede uitleg.

Zeer vriendelijke mevrouw en goede uitleg

S’maandags verf besteld, dinsdag al binnen goeie service

Betaalbaar top product

Vandaag de Latex gebruikt. Werkt echt super. Goed dekkend en betaalbaar.

levering order conform bestelling

zie bovenstaande

Prima product, snelle levering

Kortom perfect

Snel, kompleet en correct.

Snel service maar....

Gratis roerstok beloofd maaar er zit geen roerstok in de doos. Dat is jammer en ook vinkje gezet alsof er wel verstturd is.

snel geleverd

Bij vragen over levertijden snel antwoord. Ze houden zich aan de afspraken

Als het misgaat ...... gaat het erom hoe je het oplost :)

Regelmatig verf besteld bij decoprof en eigenlijk altijd al tevreden. Snelle verzending en scherpe prijzen, maar nooit te maken gehad met de aftersales. Deze keer voor de woonkamer nieuwe muurverf besteld, kleuren geinspecteerd, maar na drogen pakte een kleur toch behoorlijk anders uit dan de kleurstaal. Uiteindelijk, zo bleek later, betrof het een structurele mengfout. Natuurlijk gaat dan bij het verzenden van de juiste kleur er iets mis in het verzendproces van PostNL. Decoprof was goed bereikbaar en heeft het uiteindelijk allemaal steeds heel netjes pro-actief opgelost. Tsja niet alles gaat altijd perfect, maar het gaat er voornamelijk om hoe je het oplost. Bedankt Tim!

helaas veel op nalevering

Alles wordt zeker geleverd. Maar nu vaak een nalevering erbij gehad, Prijs is goed

Netjes en snel geleverd

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn super, netjes en snel geleverd

Mooie licht dekkende lak.

Deze lak gebruik ik al jaren. Bij Decoprof gekocht voor 45 euro. Bij de verfwinkel hier in de stad kost exact dezelfde verf 70 euro. Dan is de keuze snel gemaakt.

Flink gedeukt blik

Een van de blikken kwam flink gedeukt uit de doos, zonder dat het aan de doos zelf te zien is, ik neem dus aan dat het gedeukt is ingepakt. Ben ik niet blij mee

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.