Snel, correct, PERFECT!

Snel,correct

Snel,correct,goede prijs

Snelle service en verzending

Snelle service en levering

Snel bezorgd, netjes verpakt, product voldoet prima.

Prima ervaring, snel bezorgd en netjes verpakt.

Correct en snel geleverd!

Ik vond dadelijk wat ik zocht op jullie site. Duidelijke info i.v.m, de bestelling, factuur, levertijd. Beste prijs-kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd. Echt een aanrader!

Producten voor een prima prijs en snel geleverd

Makkelijk zoeken hulp chat voor vragen. Snelle service

Geleverd binnen 24 uur top

In de avond besteld volgende dag binnen . Je kon kiezen uit leverings tijden en zie het werkt.

Het postbedrijf waar ze mee werken is heel slecht.

Ik bestel om 6 uur in de avond en de bestelling wordt in behandeling genomen. Vervolgens laat PostNL weten dat ze de volgende dag gaan bezorgen. Maar uiteindelijk lukt het niet en krijg ik een update dat het de volgende dag wordt bezorgd. Maar dat gebeurd ook niet. Dit is eerder ook gebeurd kon mijn bestelling pas een week later ophalen. De levering werd steeds verschoven. Nu zijn er weer 2 dagen voorbij.

Betrouwbaar

Professioneel en betrouwbaar bedrijf

Goed advies en geweldige service!

Wij wilden onze meubels opnieuw voorzien van een kleur- en toplaag. Op advies van Van Rees (Decoprof) in Dordrecht hebben we kleurbeits koloniaal van Trae-Lyx en van hetzelfde merk Parket en Vloerlak gebruikt. Het resultaat is fantastisch, we zijn erg tevreden en blij met de adviezen en tips voor de voorbereiding, het aanbrengen en afronden. Ook naderhand kun je met vragen terecht en krijg je advies. Echt super!

Snelle levering.

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Snel, kwaliteit en verzorgd

Snelle levering voorzien van professioneel advies

Goed en snel geleverd

Prima service en een snelle reaktie bij vragen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed/stevig verpakt. Vlotte levering.

Snelle service en heel goed verpakt. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

Mooie prijs, snel genoeg bezorgd. Goed genoeg verpakt.

très satisfait

très satisfait livraison très rapide

Zeer goed alleen afbeelding klopte niet

De afbeelding van de behang lijm vertekende erg waardoor ik te kleine emmer besteld heb. Natuurlijk had ik beter moeten lezen en was het ook logische maar tip is dan ook foto van juiste hoeveelheid erbij scheelt meerdere keren bestellen.

Heel tevreden

Heel tevreden, kleur was Heel goet

Vandaag besteld, morgen in huis klopte helemaal. Alles netjes en lekdicht verpakt, super.

Account aanmaken en bestellen ging zeer snel. Volgende dag in huis.

‘s middags bestelt en volgende ochtend binnen en de juiste verf geleverd dat kunnen niet veel sites.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.