De artikelen waren goed verpakt en snel geleverd.

Goede Prijs kwaliteit

Top kwaliteit, snel geleverd, goede prijs.

geweldig goede service

goed product

Uitstekende service

Alles goed!

Perfecte service, helemaal niets op aan te merken.

Handig zonder wachtwoord te kunnen bestellen. Vlotte en correcte levering.

Goede prijs en goede service

We hebben verf gekocht bij Decoprof. Goede prijs! De service is ook TOP. We misten 1 artikel en dat werd direct nagestuurd. Klasse!

Top! Wat een (klanten)service

Had wit aangevinkt ipv van RAL9010. Gebeld om (20.45u) werd gelijk opgepakt en opgelost! Volgende dag de juiste verf al in huis! Super gewoon!

Supersnelle levering

Goed verpakt en snel geleverd

Goede prijs en snel

Sikkens buitenverf besteld en de volgende dag al in huis en nog een gratis kwast ook helemaal top

Snel, goed en goedkoop

Gebruiksvriendelijke website en snelle reactie op mails en berichten. Keurige levering en degelijk verpakt, kortom top kwaliteit aan laagste prijs

Probleemloos

Eind van de middag besteld, volgende middag op een afhaalpunt. Fijn dat Post NL gebruikt wordt (scheelt frustratie en verbazing). Klein pakketje, geen overdreven inhoud. Eén tip: plastic bubbelfolie nog vervangen door iets duurzaams.

Fantastisch!

Behulpzame klantenservice en denk met de klant mee. Snelle levering.

Hele goede prijs en snelle verzending

Ze hadden de beste prijs voor het verf wat wij nodig waren. Besteld en volgende dag in huis.

Zeer snel

Zoveel keus en snelle levering

Super snel en goed

Super snel geleverd met belletje vooraf hoe laat mijn “breekbare” pakket geleverd werd. Perfect echt!

Snelle correcte levering

Correcte levering

Goede prijs en prima levering van mijn bestelling. De Website is duidelijk te overzien!

Super service

In 1e bestelling via de post niet helemaal goed aangekomen. 2e poging nieuwe verzending perfect ontvangen. Dank !

Snel, goed ingepakt, goedkoop! Volgende keer weer!

Xx

Goed verpakt en snel geleverd

De verf moest goed geroerd omdat er wel drab op de bodem lag Stond waarschijnlijk al een tijdje.?

Goed en snel

Mijn bestelling is de dag na bestelling geleverd en zeer keurig en goed verpakt. En zeer gunstige prijzen voor de producten.

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV