Top zaak.

Goede kwaliteit verf, goed materiaal en goed advies. Bij thuisbezorging kan zelfs de datum worden aangegeven waarop je thuis bent.

Goed en snel.

Fijne website, goede tips en aanbeveling. Prima prijs.

Prima service, snelle levering.

Correct uitgevoerde bestelling.

Snele levering

Helaas was PostNL niet erg snel met bezorging.

Komen afspraken niet na met levering.

Wordt vermeld op de site voor 21 uur besteld volgende dag in huis. Dit wordt niet nageleefd helaas. Je krijg het een dag later pas.

Netjes op tijd afgeleverd.

Goed geregeld

Snelle levering kunnen we weer lekker verder verfen

A.M Vastgoed & Renovatie

Top jongen ..zo door gaan..

Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd

Website is overzichtelijk , en de prijzen zijn goed ,ook voor kwaliteits producten .

Mooie webshop en snelle afhandeling en snele verzending

Alles staat duidelijk en overzichtelijk op de website . Zeer snelle afhandeling en verzending.

Goede verf met goede prijzen

Veel verf besteld, 4 verschillende soorten in grotere hoeveelheden. Één van de verfsoorten had niet de juiste mengkleur gekregen. Dit is snel en op een goede manier opgelost door Decoprof, dus (uiteindelijk) tevreden.

In een woord geweldig!

Goedemiddag, Decoprof maakt zeker zijn naam waar. Nog nooit een pakket ontvangen wat zo goed was ingepakt. Enorme laag noppenfolie en de flessen met vloeibare inhoud ook nog eens de doppen voorzien van tape. Geweldig, dank jullie wel. Met vriendelijke groet, Marjo

Zeer tevreden over het product wat ik besteld heb.

Zeer tevreden. Van het bestellen tot de levering.

echte profs /snelle leering

Waardeloos

Sturen belachelijk veel mails en de 97 procent levergaratie neem ik met een korreltje zout Bij mij 100 procent van de leveringen te laat

Perfect op tijd- snelle levering

Goede en snelle service

Goede services

Snelle service, En super aardige mensen in locatie Dordrecht.

Super snelle levering voor een goede prijs!

Snelle levering voor een goede prijs. Top !

Snel geleverd en goede prijs.

Prima.

Voel me toch een beetje misleid.

Bestellen ging prima, netjes bezorgd en verpakt. Gewoon zoals je verwacht van een degelijk bedrijf. Wat ik jammer vind is dat er op de site werd geadverteerd met gratis kwasten bij Sikkens verf (zolang de voorraad strekt). Bij bestellen stond de actie er, toen ik een dag later keek ook nog steeds. Toen ik vervolgens mijn pakje kreeg zaten er geen kwasten bij. Denk dus dat de kwasten wel erg snel op waren en ze de actie wel online hebben laten staan. Vind ik niet zo netjes...

prima product, goede advisering

positief, goede levering (duurde wel een paar dagen voor ik het ontving)

Binnen 24 uur geleverd

Goed geholpen Ook telefonisch

Snel en efficiënt

Bij bestelling kunnen aangeven wanneer geleverd kon worden. Top!

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV