Prijs en kwaliteit kloppen. Verzending /vervoerder verdient aandacht

Voor Decoprof gekozen om de prijs (het product kende ik al). Belofte om binnen 24u te leveren klopt niet. zie eigen tekst op de website: Levering binnen 24 uur — Meer dan 7000 producten direct uit voorraad leverbaar. Bestel makkelijk en snel online elders op de website: voor 23:00u besteld, vandaag verzonden (en dat is geen 24u garantie zoals eerder vermeld, vrijdag bestelt voor levering op zaterdag. Op zaterdag wordt niets geleverd. Dan hopen we dat de bestelling maandag wordt afgeleverd. Bericht van PostNL: er was niemand thuis uw pakketje wordt bij het servicepunt van PostNL afgeleverd. Ik geloof niet dat de bezorger zijn auto is uitgestapt... naast de deur zit een grote brievenbus met een opening voor pakketten.. Dit staat buiten de service en kwaliteit die Decoprof wil leveren. De vervoerder doet niet wat wordt beloofd.

Snel en correct aan juiste prijs!

Snelle en correcte service. Goede prijzen!

Eenvoudige website

Makkelijk zoeken op de website en meteen het juiste product gevonden met alle instructies daarbij. Ook snel verzonden alleen maakt postnl daar een zooitje van die heeft er drie dagen over moeten doen om te bezorgen.

vandaag besteld, morgen in huis

vandaag besteld, morgen in huis.

Supersnel geleverd

Binnen 1 dag ontvangen. Ik wil nog wel een opmerking over het verzenden aangeven. Ik kon alleen maar kiezen voor een post.nl pakket automaat en niet voor een post.nl punt. Het pakket kom rechter niet in de pakket automaat geleverd worden, omdat er een handtekening moest worden gezet. Op de site zou dus ook de mogelijkheid voor post.nl Service punt horen te staan, bij de keuzemogelijkheden. Maar de levering was snel en netjes verpakt. En de prijs was ook gunstig.

Prima kwaliteit!

Snelle en accurate levering via PostNL

Heel mooi op tijd geleverd

Toplaag en de goedkoopste

Sigma buitenlak gekocht bij Deceoprof Superlak Goedkoopste prijs Snelle verzending Netjes verpakt Goede communicatie

Perfect! Goede kwaliteit en zijn de prijzen lager dan elders.

Perfecte service, goede kwaliteit

Decoprof heeft mij uitstekend geholpen en levert een prima kwaliteit verf! Ze leveren snel en luisteren goed naar de klant. Fantastisch!

Goeie service, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis !

Betrouwbaar bedrijf.

Helemaal goed, gewoon doorgaan!

Helemaal goed, gewoon doorgaan!

Snelle service goede prijs

Ik ontving de door mij bestelde verf al de volgende dag. Ook goed is dat ongeopende blikken kunnen worden geretourneerd.

Klantgericht, proffesioneel, snel en goedkoop

Klantvriendelijkheid met een persoonlijke noot en goedkoper dan die partij die altijd reclame maakt.

uitstekend

Verf besteld. Dit werd netjes en snel geleverd. Netjes en goed verpakt

Snel geleverd volgens wens, alles top

Uitstekende kwast

Ik werk als parkeerbeheerder in een parkeergarage en het is o.a. mijn taak om ervoor te zorgen dat de slagbomen goed werken. Voor een goede werking van de slagbomen is het nodig dat ik regelmatig tussen de kaartlezers kaartsnippers verwijder die de werking van het apparaat zoals bv. de barcodescanner verstoren. Deze kwast helpt mij uitstekend bij het oplossen van apparaatstoringen!

Zeer goede en snelle sevice

Deel van bestelling ontvangen maar was een foutje. Dit snel en correct hersteld binnen 2 dagen

Mooi product, Global Paint Clear Sealer Transparant Matt

Global Paint Clear Sealer Transparant Matt Voor in de keuken. Verbruik is best hoog per m2 dus bestel voldoende raad ik aan. Je maakt de keukenmuur boven aanrecht goed schoon. Geen vlekken meer.

Top zaak.

Goede kwaliteit verf, goed materiaal en goed advies. Bij thuisbezorging kan zelfs de datum worden aangegeven waarop je thuis bent.

Goed en snel.

Fijne website, goede tips en aanbeveling. Prima prijs.

Prima service, snelle levering.

Correct uitgevoerde bestelling.

Snele levering

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV

(085) 30 37 813

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire