Gewoon kwaliteit in levering en product.

Zie boven. Fijn product. Goed te verwerken. Sluit mooi aan op bestaande muur.

prima goed

snelle levering, duidelijk te bestellen, goede prijs en prima verpakt.

Goede prijs

Goede prijs en razendsnelle levering.

Altijd goed en snel

Producten van hoge kwaliteit en altijd zeer snel geleverd

Al meer besteld altijd goed

Keurig verzorgd

Duidelijk in de communicatie.

Met het huis opknappen (vooral schilderwerk) heb ik al zeker 8x besteld bij decoprof en elke keer is er snel geleverd. 1x had ik verkeerde roller ontvangen, maar heb ik verder geen actie ondernemen, omdat ik het teveel gedoe vond om voor €4,00 contact op te nemen en eventueel te ruilen. Ik kon overigens ook niet zo snel iets vinden om contact op te nemen. Ben in elk geval heel tevreden met al het andere wat is geleverd. Ik ga zeker de volgende keer weer hier bestellen

Volgens verwachting

Goede prijs en snelle levering.

Nog niets geleverd.

Ondanks belofte levering deze week is er niets binnen gekomen. Net nu het prachtig mooi weer is en ik wou schilderen heb ik niet mijn bestelde en beloofde verf. En het ergste is dat ze hun beloofde levertijd niet nakomen. Ik zou dus een ander bedrijf nemen.

SUPER

Makkelijk!!! Thuisbezorgd!!! Tot op de keukentafel!!!

top

duidelijke website , snelle levering , goede producten

Bedankt

Niet correct

Er werd per pot verf een verfborstel gratis beloofd, ik bestelde 2 potten en kreeg maar 1 verfborstel toegestuurd.

Product niet ontvangen

Ik heb mijn product nog niet ontvangen.

Snel en correct geleverd

Snelle communicatie en een duidelijke website

Snelle service en goed

Uitstekende verf en en goed prijs

Verf kwam helaas niet goed over. Bodem was kapot gegaan. Zonder problemen direct een nieuwe pot opgestuurd gekregen!

Vlug geleverd en goed verpakt en een gunstige pris

fast delivery

I didn't try the product yet. But the serve is super fast. I received the product within only 2 working days.

Fijne verf, goede service

Na een belletje met decoprof werd mij de juiste verf kleur geadviseerd omdat dit niet duidelijk was in het keuze menu. Van Flexa pure plum fine stonden er twee kleuren, met dezelfde omschrijving. Ondanks drukte in de winkel stonden ze me netjes en rustig te woord. Ondertussen zit de verf op het plafond, na een keer dekkend! Erg blij mee.

Snelle levering , keurig verpakt

Producten andere dag geleverd, zorgvuldig ingepakt en de prijs is netjes.

gewoon goed

Hoef verder geen aanvulling

Vlotte correcte levering Bedankt

Kwaliteit prijs is top

A merken voor een scherpe prijs en ook en snelle levering.

Prima kort maar krachtig

Prima levering volgens afspraak dus aanrader voor de klusser

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.