Snelle goede levering

Keurig snelle en correcte levering

Levering precies volgens verwachting en snel. zeker een aanrader

Uitstekende service

Overzichtelijk bestelproces, snelle levering, makkelijke betaling

Duidelijk

Mijn zoektocht naar proffesioneler muur en plafondverf inclusief roller bracht mij naar deze site, hopelijk is straks na drogen van ons stukwerk ons werk vertaald in de kwaliteit van de beschreven verf!

Snel en conform de bestelling

Prima geregeld allemaal

Goeie website. En snelle levering

zeer goed

heel fijn geholpen

Snelle levering, goede prijs

Goede prijs, snelle levering

Kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Uitstekende kwaliteit verf/beits tegen concurrerende prijzen!

Zo wil je het graag zien!

Snelle bezorging, keurig verpakt en met een fijne blikopener er bij. Goed advies en uitleg door de klantenservice.

Heel goed!

Bestellen bij decoprof is goed bevallen. Vandaag besteld morgen in huis, en een zeer scherpe prijs.

Redelijk goed!

De prijs verhoudingen zijn er goed. Het is alleen jammer dat er geen communicatie is als de bestelling niet compleet is. Het stond toevallig op de bijgevoegde factuur in afgekorte letters en na een telefoontje van mij dat de bestelling niet compleet was. Het blijkt nageleverd te worden denken we, maar als u vrijdag of maandag terug belt weten het. Wordt er gezegd door medewerker. Het is netter al er zelf gebeld of gemaild zou zijn. Voordat het verzonden wordt

Snel en goef

Op tijd en de juiste spullen in 1 keer

Gewoon zonder zorgen alles in 1 keer geleverd en prima op tijd. Dus niets speciaals maar wel prima zo want dit is wat je verwacht van een internet aankoop.

kwaliteit, goede prij en snelheid v levering ...TOP

kwaliteitsverf , op stock in de gewenste kleur , dag nadien geleverd aan huis ... wat wil je no méér ?

Snelle service, uitstekende afwikkeling

Makkelijk producten uitzoeken en bestellen. Nette prijzen. Begin volgende dag alles al in huis. Uitstekend verpakt in degelijke doos, met goede bescherming. Extra bescherming met folie rond deksels blikken en doppen flessen. Eerste ervaring met Decoprof uitstekend en voor herhaling vatbaar.

pakket is niet bezorgd

geen pakket ontvangen

Was perfect

Mij ervaring is goed

Top en snel geregeld.

Snel en vlot geregeld.

Snelle en goede levering

Tweede keer dat ik wat bestelde bij Decoprof ze leveren snel en als ze dit niet kunnen dan communiceren ze daar goed over.

Snelle verwerking, super!

Super snelle verwerking, dat is fantastich. Veel produkten. De site werkte wat minder op mijn mobiel. Moest een paar keer opnieuw beginnen met invullen

snelle en correcte levering

Snelle service, blik behoorlijk gedeukt..

Bestellen was eenvoudig, betalen ook. Levering was prima en snel. Alleen bleek bij openen dat ze de deksel iets te enthousiast op het blik teruggeplaatst hebben, waardoor 2 meer dan behoorlijke deuken. Dat wordt straks een dingetje bij het her sluiten van het blik.

Op tijd levering

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.