Snel en goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt en een marktconforme prijs. Tevreden.

Naar tevredenheid.

s’Avonds op tijd besteld, maar niet de dag erop geleverd. Kleuraanduiding op sticker niet in overeenstemming met het opschrift. Met een telefoontje werd ik gerustgesteld.

zeer goed

een prima vlotte levering en geweldig verpakt

Goede website, snelle levering

Supersnelle bezorging en topproducten tegen goede prijs !

Supersnelle bezorging en topproducten tegen goede prijs !

Geweldige service en denken mee.

Heel fijn vandaag besteld en morgen in huis. Een goed assortiment en iets niet op voorraad bellen ze en adviseren eventueel een ander product . Ga zo door.

Netjes en op afspraak geleverd

Levering en kwaliteit heel goed.

Goed product uiterst snel geleverd.

Met zorg verpakt

Producten was met zorg en ervaring zorgvuldig verpakt. Zaterdag besteld en dinsdag avond in huis. Iets anders dan voor 2100 uur besteld volgende dag in huis. Heft vast met de bestelwagen verband. Als bonus 5% korting op volgende bestelling. Zal zeker mijn volgende benodigdheden hier weer bestellen

Great company, Fast Shipping, Good Selection

Just an all around great company. They even responded to my support request very quickly. Shipped within in a day. Will buy from them again.

Super snelle levering

Keurig

Goed geïnformeerd.

Prima geregeld allemaal

Product is zoals beschreven. Zeer tevreden . Snelle levering

Snelle levering, mooie website

Duidelijke website, veel informatie, snelle levering Ander tape geleverd dan besteld

Niet geinformeerd over vertraagde levering

Ik moest zelf drie dagen na bestelling informeren waar mijn bestelde verf bleef. Heb hierover een mail gestuurd en ben de volgende dag teruggebeld. Men was vergeten mij te informeren over vertraging in de levering en bood hiervoor excuses aan. Een ander merk verf is mij aanboden en werd de volgende dag bezorgd.

Alles perfect geregeld. Snelle bezorging.

Oke

Alles perfect verlopen

Keurig

Snel en keurig geholpen

Klus vertraagd

Toen ik mijn order plaatste en betaald had, kreeg ik meteen een bericht terug dat de door mij gewenste verf niet leverbaar was. Dit stond niet op de site vermeld. Na een kleine week zelf contact gezocht hoe het met mijn bestelling stond.Toen werd me een alternatief geboden, deze werd snel geleverd, maar mijn klus is wel onnodig vertraagd.

Snel geleverd en goede prijs

Opvallend snelle levering en een mooie prijs

Topservice voor een uitstekende prijs

Er was een kleine onduidelijkheid ontstaan van mijn zijde maar dit is goed en snel opgelost door Decoprof. Telefonisch contact hierover gehad en je wordt uitstekend geholpen zonder dat je in een wachtrij komt. Zal het iedereen aanraden.

Prima.

Correcte behandeling ,snelle levering

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.