Duidelijke site, mooie prijzen en snel geleverd.

Ben zeer tevreden.

Snelle levering en goede communicatie.

alles volgens afspraak en waar naar geld.

Goed georganiseerd

Snelle levering!

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd!

'n Heel overzichtelijke website met 'n goede zoekfunctie. Communicatie m.b.t de bestelling geplaatst is, is zeer informatief, en de bestelling was zeer snel geleverd.

alles netjes en snel geregeld

goede verf, fijne kwasten, snel en netjes bezorgd

Ik had heel snel verf nodig en besteld bij jullie . Binnen 48 uur heb is mijn verf bezorg super blij ermee

Snel en up to date

Geen vertragingen, geen "sorry, niet of later leverbaar".Eigenlijk gewoon helemaal top! En dat in deze gekke tijd. Complimenten :)

Super!!!

Precies en snel geleverd. Dikke prima!

Top service!

Bedankt voor de snelle persoonlijke service. Super!

snel geleverd

prettig gesorteerd en snel geleverd

Scherpe prijs.

Snel en goef

inderdaad uitstekend!

De medewerker verleende goede service door een ander artikel aan te bieden omdat het bestelde artikel er niet was.Was zeer voorkomend en vriendelijk werkelijk een 10.

Kwalitatief goede en betaalbare artikelen

Veel keuze uit kwaliteitsproducten. Goede omschrijving. Al met al prima site, snelle levering.

Snel bezorgd

Was echt de volgende dag bezorgd

Alle prima verlopen

Voor de eerste keer (en zeker niet de laatste keer) iets besteld , prima verlopen , juiste bestelling etc. etc. op tijd binnen vr.gr.

Belofte maakt geen schuld

Stuurde 2’ na bestelling vraag om Facturatie / verzend adres juist te zetten Kreeg mail dat het in orde was maar het was niet zo Mail om te laten weten dat het niet in orde is bleef zonder antwoord

uitstekend

Fijne website, snelle levering, goede verf.

Prima en snelle bezorging,

na bestelling direct een mailtje met bevestiging dat het product op dat moment niet aanwezig was maar dat het snel geleverd zou worden. Indien wij er niet mee accoord gingen konden wij annuleren en het geld worden terug gestort . Na 2 dagen een mail de bestelling was onderweg zeer bedankt.

Dik in orde

Verf Ral 9010 besteld, netjes ontvangen, goede prijs, aanrader

Snel

De levering was heel snel.

Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis

Verf was de volgende morgen al in huis. Sneller dan bestellen bij de Gamma en maar afwachten wanneer je het kan komen halen. Decoprof was nog goedkoper ook.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.