Snelle bezorging, en spullen waren van goede kwaliteit

Zeer goede service

Ben zeer tevreden over het service van jullie,klant gericht en vriendelijk. Top ..

Kwaliteitsproducten

Goede kwaliteitsproducten. Duidelijke communicatie..

zeer tevreden snelle levering

zeer goed

goed maar kan beter

Mijn artikel kon heel gemakkelijk als brievenbuspost verzonden worden, maar werd als pakket aangeboden. Jammer, had me een paar euro gescheeld.

Prima levering

Goed verpakt, inclusief roerstokjes

Vrijdagavond besteld zaterdag al in huis. 25 procent korting ook nog.

Supersnelle service, mijn complimenten!

Snelle reactie en een prima service.

Prima op tijd geleverd

Handig niet zelf de deur uit

Snel geleverd!

Heb een tube plastic lijm besteld. Die kwam razendsnel binnen zodat ik de dag er na reeds met klussen kon beginnen.

Top product

Gewoon goed

Top service en snelle levering!

Om 20h00 bestelling geplaatst en volgende dag verf in kleur gemengd in huis. Zeer solide verpakt. Echt top!

Super service!

Ik heb mijn verf voor 21:00 besteld, de volgende dag had ik het al binnen! Keurig en stevig verpakt. Ik ben zeer te spreken over de service. Bedankt!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Ik had een bus acrylaatkit besteld. Werd dmv mail gecommuniceerd en op de hoogte gehouden. Produkt werd goed en snel bezorgd.

Goed product, snelle zending en een prettige werkbare web-winkel

uitstekend

prima service en perfecte aflevering

Daags na bestellen ontvangen.

Ik heb het product nog niet eens ontvangen na 3 dagen?! Dus zit dan niet op een review te wachten.

Na eerdere reviewverzoek, nu het product en ontvangen. Echter mijn ervaring blijft een 1 score. Daar ik het product onbruikbaar ontvangen heb. De spuitbus voor radiatorlak heeft geen spuitknop erop zitten. Kan de bus dus niet eens gebruiken zo. Behoorlihk waardeloos en weggegooid geld dus.

Bij het uitpakken van de geleverde behang goederen bleek een emmer plak plak gescheurd te zijn. Zonder problemen werd mij een nieuwe emmer toegezonden. Klasse

Snel geleverd en goed verpakt.

Goede communicatie, snelle levering

Goede levering erg snel

Positief

Kreeg de ideal betaling niet geregeld: snel begrip, link opgestuurd: klaar.

Blikken flink ingedeukt

Vaak zit er een kleine dek maar deze keer is het deksel flink ingedeukt en is er tape geplakt om lekkage te voorkomen. Ik zou wel aanbevelen maar wel aangeven dat de blikken flink beschadigd kunnen zijn.

Prima, maar kan nog beter

Had een kleur besteld welke niet leverbaar was, moest daar helaas zelf achteraan bellen. Toen de juiste kleur was besteld was alles de volgende dag meteen binnen.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.