Goed en snel geleverd.

Sikkens Humitex voor de badkamer is echt een top product, makkelijk om aan te brengen en super mat.

Snel geleverd, prima prijs

Snel geleverd, prima prijs

Telefonisch goed advies

Alles geheel volgens afspraak en lever termijn.

Alles geheel volgens afspraak geleverd en binnen de afgesproken lever termijn

De snelle levering was top

Ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis, Top.

Snelle levering en herstelactie bij foutief product

Bij eerste levering was er een verkeerd Drywood-product gebruikt. Na mailcontact werd de volgende dag het juiste product verstuurd.

Beits

Nette en snelle verzending (hulde)

Produkt perfect, check op het bestelde niet altijd correct

!x alles perfect en 1x het verkeerde produkt gestuurd

Prima geholpen nadat de bestelling in backorder kwam te staan

Ok

alles naar wens verlopen

Een dingetje kan beter. Ik kreeg de factuur via de mail en daar stond een bedrag op wat ik betalen moest. Maar ik miste het overzicht wat ik precies besteld heb en wat het per onderdeel kost. Misschien kunnen jullie dit nog verbeteren. .gr Pedro

Razendsnel en goed

Razendsnel en goed

Snel, zorgvuldig, behulpzaam

Meerdere keren verf besteld. Altijd snel geleverd en uitstekend verpakt. Mocht er een probleem zijn, dan staan ze direct voor je klaar. Zeer tevreden!

Goed product en goede service

De Lucite gevelverf is een prima product dat makkelijk te verwerken is.

product voldoet is is snel geleverd, zelfs op de zaterdag

Verf snel gelevetd, uitstekend verpakt.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, prijs ok.

Goede verf

Ook fijne klantenservice.

Makkelijk. Snelle levering. Goed verpakt. Goede prijzen

Bestelling makkelijk te doen. Snelle levering. Dozen zeer netjes verpakt.

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd top

Betrouwbaar en efficiënt .

Bestellen is zeer makkelijk via een duidelijke site met veel tips en trucks. Levering ook zeer snel. Prijs is ook prima.

Netjes en optijd geleverd

Netjes op tijd de juiste spullen geleverd

Zie boven

Te laat en afgeleverd op de stoep

Binnen 1 werkdag geleverd werd binnen ruim 1 week. Het pakketje werd op de stoep voor de deur gezet, terwijl wij. Iet thuis waren. Na 1 dag werd me al gevraagd een review plaatsen.

snel en juist

snel en Juist een gratis roerstokje met de bedrijfsnaam erop zou handig zijn en zo vergeet je de naam niet

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.