goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het pakketje is direct de volgende dag geleverd

Jammer genoeg zat in ons ontvangen pakket de bestelling in van iemand anders. Vanwege het weekend en nationale feestdag was de klantenservice gesloten en hebben wij zelf de bestelling omgewisseld met de andere klant. Door Decoprof is dit netjes opgelost dmv een vergoeding en een bos bloemen. Na de vriendelijke afhandeling hebben wij nog een bestelling gedaan bij Decoprof

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede oplossing gevonden door decoprof ivm in gebreke blijven van tnt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, houden zich aan afspraken. Bestelde product netjes verpakt De levering van de geplaatste bestelling verliep niet zoals afgesproken. In het contact met meneer de Geus erkende hij dat het proces niet vlekkeloos verlopen was. Ik waardeer de erkenning, excuses en de compensatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en direct in de juiste kleur volgens RAL normen. Zodat er als je meer nodig hebt geen kleurverschillen ontstaan, zeer tevreden.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed verpakt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, ruime keuze, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Duidelijke site met duidelijke informatie over de artikelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, correcte levering Concurrerend in prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede website, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goede service. Door zelf een te lichte kleur te bestellen advies gevraagd of ik het kon mengen, stuurde ze me een tube zwart geheel kosteloos op dat de volgende dag al geleverd werd.

Geen verbeter punten nodig.

goede service, goed behandeld

Prijs stijgen moeten wel rieel zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van de geplaatste order.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg prettige webwinkel, veel keuze en niet duur. Komen afspraken na. Ik ga hier voortaan mijn verfspullen kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle respons, levertijden etc volledig volgens planning uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goede site met goed advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Bij elk bedrijf gaat wel eens iets mis. Belangrijk is dan , hoe daar mee omgegaan wordt. Welnu, Decoprof is zeer toegankelijk en loste een en ander voortreffelijk op. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima product, snel en goed verpakt geleverd. Ceta Bever maakt geen antiekbeits meer. Deze geleverde beits is beter ! Voortaan een vaste klant erbij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

in het begin leverde goede service door mij erop attent te maken dat ik een verkeerd verftype had besteld

Voor mij was het onduidelijk op de website dat je voor het retourneren van goederen eerst contact moet opnemen met decoprof voor het aanmaken van een ticket om het transport vergoed te krijgen.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.