perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voordelig, goede verpakking en kwaliteit. Snelle levering in aangegeven tijdvak dankzij Postnl. Dit betreft reeds mijn 2e bestelling hier en zal er vast nog eens wat bestellen.

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super webwinkel...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

had 2,5 liter uniprimer en nog wat besteld, kreeg 1 liter , belde er heen en kreeg excuses en er werd direct 2 liter potten gratis na me toe verzonden die ik de volgende dag had , top oplossing

punten spaar actie of iets dergelijks omdat ik zeer te spreken ben over het bedrijf en het bij al mijn klanten aan beveel , als ik dan verf voor hun bestel dat ik er zelf ook nog wat punten aan over houd voor korting enz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima product keurige levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle correcte levering, goed produkt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service. Goed bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het artikel is goed verpakt en een snelle levering het product voldoet aan mijn verwachtingen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke afspraken over aflevering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering in gedegen verpakking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website voor bestellen, betaalbaar, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een goede service met daarbij een snelle levering. Je kan bij Decoprof met vertrouwen wat bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct en snel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens afspraak werden de spullen keurig verpakt bezorgt.

Helaas stond er een verkeerd huisnummer op,maar de bezorger heeft het keurig opgelost. Ook stond mijn naam niet op het etiket.Maar het is bezorgt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige uitgebreide site, goede prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijzen en snelle levertijd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en overzichtelijk aanbod vooral van de kwaliteitsmerken. Goede en nuttige informatie. Aantrekkelijke prijzen. Stipte levering en goede administratieve afhandeling.

Bij de laatste bestelling de verkeerde verf geleverd met grote frustrerende gevolgen voor de lopende werkuitvoering. Als dit niet gebeurd was zou ik 5 sterren hebben gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles keurig geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle verwerking. Verpakking zeer goed

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette aflevering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraken na. Voordelig.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.