goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed!

Prijs soms nog hoger dan andere aanbieders.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect geregeld ! Snel makkelijk en goeie info

Er zat nog een stikker op de 2 potten dat de 2e pot voor de helft van de prijs was. Haal die er af of geef de korting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Twee keer 2,5 liter besteld maar werd gebeld dat die niet leverbaar was daarna 5 literblikken opgestuurd gekregen voor dezelfde prijs. Geweldige service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, maakt waar wat er beloofd wordt.. bestelling om 20:55 ook netjes de volgende dag geleverd.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb me met een bestelling vergist, deze geannuleerd en it is zonder problemen gebeurd. Wacht nog op de terugbetaling, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Pluspunten

Kleur code op site doet het niet dit sneller oplossen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website, klantenservice top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede aftersales

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, met evt een afhaalpunt. Duidelijke webshop en evt mondelinge info, tot laat in avond en dagelijks bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle verzending

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede info, klantvriendelijkheid en snelle aflevering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service en levering top. Een dikke duim

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte afhandeling, goede communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geregeld, s'avonds besteld de volgende dag af kunnen halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten snelle levering

De website werkte niet helemaal mee, maar dat kan ook aan mij liggen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat ik een pot verf had thuisgekregen die niet juist op kleur was, was 1 telefoontje voldoende om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Direct de goede pot verf opgestuurd gekregen tegen gereduceerde prijs. De oude pot heb ik behouden daar ik die eventueel kan mengen of ook geleidelijk aan kan verwerken op het hout van kozijnen die nog redelijk goed zijn de komende jaren.

Op de website is kennelijk iets fout gegaan met de kleur van de bestelde verf. Ik had wel de juiste kleur ingevoerd. Misschien zit daar toch een foutje in de site. De automatische bevestigingsmails zijn in beide gevallen exact hetzelfde terwijl de kleur wel anders is. Daar kan ik dus niet precies de kleur uithalen die ik besteld heb. Ik denk dat ik bij een volgende bestelling toch even zal bellen voor de zekerheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering van het bestelde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service! Nadat Post NL het pakket had beschadigd heeft Verfshop-Flakkee zeer adequaat en behulpzaam een passende oplossing aangeboden waardoor de ontstane vertraging kon worden beperkt. Echt super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service, goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering, deskundig advies en goede prijzen. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg zelfs op zaterdagavond een antwoord op mijn mail.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.