Bezorging wordt iedere keer uitgesteld

Belofte bezorging wordt niet na gekomen

Snelle en nette levering

Hier kun je gerust bestellen.

Goede producten met snelle levering

Top materialen en top service!

Top service, online bestellen maar afhalen in de winkel en eventueel advies vragen vind ik een fijne combinatie!

Snelle en correcte levering

Besteld en volgende werkdag in huis.

keurig netjes afgeleverd

aan te bevelen

Snel en voordelig

X

Eerste uitstekende ervaring. Progold glasweefsel en lijm besteld. Volgende dag bezorgd. Prima kwaliteit uiteraard en het weefsel was ook nog een stuk voordeliger dan elders.

Snelle levering en prima prijs

De ene dag de verf besteld en de andere dag de verf al ontvangen. Prima verpakt en de kwalitatieve merk-verf voor een gunstige prijs gekocht.

Makkelijk te bestellen

Was mooi snel geleverd

Snel geleverd en goede prijs

Goede kwaliteit, vlug geleverd en bij vraag via mail vlug antwoord

Uitstekend bedrijf

Snel en goedkoop ,ik weet nu waar ik terecht moet

Picobello

Fijn geholpen

Supersnel geleverd

Precies wat ik nodig had, kan er weer tegenaan

Goede prijs, snelle levering. Top

Zie bovenstaand

Super snel

Super contente

Snel en professioneel

Na een kort telefoontje was mij duidelijk hoe ik mijn verf moest bestellen. Daarna direct besteld en na 1 dag de op kleur gemaakte verf in huis. Perfect !!

Alles perfect in orde

100 % tevreden

Snel en overzichtelijk!

Wat een goede service. Ik had dringend materiaal nodig en alles werd de volgende al geleverd.

Niets ontvangen, ook geen bericht

klantenservice wist ook van niets

Gewoon goed.

Top! S avonds besteld, s ochtends 10 uur al binnen!

Aanbevolen

Supersnelle levering naar België. Goed voor de portemonnee nu

Goed geholpen en netjes geleverd

Bestellen gaat makkelijk, tegen een goede prijs en netjes thuisbezorgd

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.