Prima service!

De kleur die ik wilde kon helaas niet gemengd worden met bij de door mij bestelde verf, ondanks dat ik dat ervoor telefonisch bevestigd had gekregen. Het alternatief was ietsje duurder en kon die avond helaas niet meer gemengd worden (ondanks ruim vóór 21 uur besteld), maar het prijsverschil nam Decoprof voor hun rekening, wat me dan weer de rompslomp met annuleren en opnieuw bestellen bespaarde. Het werd kantje-boord, maar de verf kwam gelukkig nog op tijd in het weekend binnen.

Uitstekende service

Ik werd zelfs gebeld om te controleren welk kleurnummer ik exact nodig had. En ook drie potten verf keurig in een passende doos. Zonder lege ruimte, ivm transport Super gedaan.

Zoals beloofd, zoals verwacht

Alles prima

Keurig netjes verzorgd en op tijd geleverd, zelfs heel snel

Klantvriendelijk bedrijf

Was vergeten de juiste kleur toe te voegen aan mijn bestelling . De klantenservice heeft het prima opgelost.

Snelle levering en keurig verpakt. Ideaal met roerstok (en kreeg roller kado ;))

Zeer snelle levering

Na de middag besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig!!

Eigenlijk toevallig via Google op deze site terechtgekomen. Goede prijs en super snelle levering!

Goede producten met goede prijs

goede en snelle service, goedkoop

Ik ben op zoek gegaan naar een site waar het product wat ik wilde hebben ook aanwezig was. Dit product was alleen te krijgen bij Deco prof en ook nog best voor een goede prijs. Het werd ook snel geleverd.

Super service!

Het was de eerste keer dat ik iets via Decoprof bestelde. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd!

Snelle en kwaliteitsvolle afhandeling

Snelle en kwaliteitsvolle afhandeling

Snel geleverd en goed verpakt

Makkelijke ervaring met bestelling en de volgende dag geleverd. Dank hiervoor!

vriendelijk geholpen en snel geleverd

Bestelling zeer goed verzorgd

Decoprof prima, post .nl waardeloos, bestelling zou donderdagavond geleverd worden, wij waren thuis, een briefje op de deur en buitenverlichting aan, geen pakje, wel bericht dat de bezorger was langs geweest, moest nu mijn bestelling ophalen in Strijen en daar betaal je dan verzendkosten voor.

Snelle en betrouwbare service

Vakexperts!

Geweldige service, goede prijs en snelle levering.

Snel geleverd binnen 1dag top

Snel en toegankelijk contact per telefoon top

Snelle levering ,mooie prijs

Nadat t inpakken kon ik m’n bestelling nog aanvullen

Nadat ik besteld had, kwam ik erachter dat ik tape en kit vergeten was. Vlug gebeld en t kon nog in m’n oorspronkelijke bestelling worden bijgevoegd. Superfijn!

Top !!

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

Dat is nog eens service.

Als men voor 21:00 uur besteld, krijgt de klant het binnen 24 uur thuis bezorgd in een woord top,

Prima!!

Artikel was niet op voorraad na bestelling, maar gelijkwaardig produkt aangeboden en vlotte levering.

Mijn product was gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik had vooraf wel contact met de klantenservice gezocht met een vraag, die was wat lastiger bereikbaar. De eerste dag dat ik belde kreeg ik bij twee pogingen een hard muziekje, piep en daarna stilte. Daarom maar een mail gestuurd, die is tot op heden niet beantwoord. De volgende dag heb ik weer gebeld, toen kreeg ik iemand aan de lijn die me netjes heeft geholpen met mijn vraag, dus uiteindelijk wel een goede score verdiend.

Snel service en goede kwaliteit

Snel service voor een goede prijs.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.