Filter

Goede dekkend verf niet zo er spat vrij .Heerlijk om mee te werken. Bezorging heel snel en netjes verpakt. Dank jullie wel

Snelle levering,prima verpakt.

Erg tevreden ,prima snel geleverd. Top

Snelle levering,prima verpakt.

Erg tevreden ,prima snel geleverd. Top

perfect

bestelling netjes en snel ontvangen

perfect

bestelling netjes en snel ontvangen

Prima snel geleverd ,goed verpakt top.

Erg tevreden.

SUPER

Het door mij bestelde artikel is op een zeer snelle en correcte manier geleverd; Het was zéér degelijk verpakt zodat beschadiging quasi onbestaande was; De prijs van mijn bestelling, ondanks de verzendkosten, nog meer dan de helft goedkoper dan hetzelfde indien ik dit hier in een doe-het-zelf zou aangeschaft hebben; Ook qua communicatie ivm leveringsstatus is er niets aan te merken; Dit bedrijf heeft zeker mijn vertrouwen naar de toekomst toe;

Goede service snel geleverd

Aardige klantenservice en snelle levering

Super ervaring

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering

s avonds eenvoudig besteld en de andere morgen om 10.30 uur a ontvangen in prima verpakking en alles klopte

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering

1e x

Prima verzorgd ɓen heel tevreden

Gewoon super

Wau bestelt en binnen 48 in huis super

Goed en snelle service

De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Tegen een goede prijs kon ik mijn benodigdheden aanschaffen.

SUPER !!!

Het door mij bestelde artikel is op een zeer snelle en correcte manier geleverd; Het was zéér degelijk verpakt zodat beschadiging quasi onmogelijk was; De prijs van mijn bestelling was, ondanks de verzendkosten, nog meer dan de helft goedkoper, dan hetzelfde product indien ik dit hier in een doe-het-zelf zaak zou aangeschaft hebben; Ook qua communicatie voor wat betrof de verzendstatus is zeer goed gewerkt; Dit bedrijf heeft zeker mijn vertrouwen naar de toekomst toe

Heel goed. Decoprof doet wat ze beloven.

Geen aanvulling noodzakelijk.

Heel goed. Decorontwerper doet wat ze beloven.

Geen aanvulling noodzakelijk

Heel goed. Decorontwerper doet wat ze beloven.

Geen aanvulling noodzakelijk

Het door mij bestelde artikel is op een zeer snelle en correcte manier geleverd; Het was zéér degelijk verpakt zodat beschadiging quasi onmogelijk was; De prijs van mijn bestelling was, ondanks de verzendkosten, nog meer dan de helft goedkoper dan hetzelfde indien ik dit hier in een doe-het-zelf zaak zou aangeschaft hebben; Ook qua communicatie ivm leveringsstatus is er niets op aan te merken; Dit bedrijf heeft zeker mijn vertrouwen naar de toekomst toe

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV