Pluspunten
Uitstekende service aan de telefoon gehad van de heer A. Kolster. Mijn interesse in een monitorarm (geschikt voor mijn surface pro) resulteerde in een productvariant die nog niet op de website stond, maar wel (sinds zeer recentelijk) beschikbaar. De juiste info en advies van de heer Kolster heeft geleid tot exact de juiste oplossing voor mijn thuisopstelling. Veel dank daarvoor aan de heer Kolster. Met vriendelijke groeten, Ronald Heiloo
Levering kan sneller
Pluspunten
Super goed naar de klant geluisterd en adequaat gereageerd om alles op tijd te leveren.
VerbeterpuntenIk belde het telefoonnummer en kreeg alleen maar een call center eraan die niets wist over SDS, toen ik ben gaan mailen kreeg ik wel meteen antwoord.
Pluspunten
Duidelijke afspraken, in overleg kan er veel. Snelle reactie op mail.
Pluspunten
Snel en goede nazorg
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, persoonlijk en vriendelijk behandeld.
Pluspunten
Simpel bestelprocess, goede communicatie. aantrekkelijke prijzen
Zeer lange levertijden (6 weken) op het product dat ik heb besteld. Was niet aangegeven tijdens bestelling.
Pluspunten
Zeer hulpvaardig personeel.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid (maar is bekend)
Pluspunten
Super flexibel en kundig No nonsense Producten werken perfect
Pluspunten
Goed advies over te gebruiken product
VerbeterpuntenDuidelijkere omschrijvingen op de site
6807 HEILIGE STOEL
Wijchen 6601 SV