Niets op aan te merken

Snelle bezorging

Snel besteld en snel ontvangen,maar als het effect heeft gehad horen wij 16 september pas als ze bij oogarts is geweest.

Ze doen wat ze zeggen

Keurig op tijd

Via internet bestellen, achteraf betalen, wat wil je nog meer

Snelle en korrekte levering

Snelle en korrekte levering

Suuuuuper!

Als klant wordt je professioneel en vriendelijk geholpen, de producten zijn heel snel in huis. De prijs/kwaliteits verhouding is erg goed!

Effectief, snel, vriendelijk

Geen verder commentaar

Probleemloos.

Ik snap dat het in een doosje word gestuurd keurig maar in deze flat past dan niet door de brievenbus die lengte mijn buurvrouw besteld ook altijd bij jullie die vind dat ook vervelend mss andere oplossing voor dat het wel door de brievenbus kan.

fijn te woord gestaan

goed. telefonisch geholpen

Geweldig goede service en erg betrouwbaar

Door post nl niet goed geholpen. Jullie heel goed opgelost. Dank je wel

Zeer goede prijs kwaliteits verhouding

Eenvoudig

Makkelijk te bestellen en je hoeft niet voor het pakketje thuis te blijven omdat het door de brievenbus past

Vriendelijk en snel

Bestel al jaren bij Vitaminen op Recept en ben nog steeds een super tevreden klant. Correct en vriendelijk geholpen met daarbij een snelle service. Bovendien ervaar ik de kwaliteit van de producten als hoogwaardig en effectief.

Na mijn bestelling via de klantenservice werd er snel gereageerd. Mijn vragen werden beantwoord en meteen werd mijn bestelling in orde gemaakt en verstuurd. Top service.

Makkelijk te bestellen en prompte levering!

Altijd prima geleverd Goede service.

Prima levering, de ene dag besteld de andere dag in huis.

Goede waardes dankzij geweldige multivitaminen.

Sinds enkele jaren gebruik ik dagelijks de WLS multivitamine. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes sinds mijn maagverkleining altijd goed. Vol vertrouwen blijf ik deze zeker verder gebruiken.

tevreden

oké

Tevreden

Heb helemaal geen ervaring met vitaminenoprecept. Het is dat de oogarts mij heeft aangeraden deze vitaminen te slikken. Ik slik ze sinds maart 2025.

Zij bellen als ik weer nodig heb, geweldig ze houden gewoon bij

Goed prut en netjes verpakt. Alleen is de doos iets te groot voor de brievenbus

Goede ervaring

Geleverd volgens afspraak

Toppie

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!