Nemen op tijd contact op ,zodat je de nieuwe bestelling door kan geven

Mijn bestelling keurig volgens afspraak geleverd,heel tevreden over vitaminen op recept

Super snel geleverd

Super snel geleverd alleen jammer vorige keer werden we herrinerd om opnieuw te bestellen maar deze keer niet

Goed!

100% betrouwbaar en nooit problemen

Zie boven

Snelle bezorging en goede levering

De oogarts raadde mij jaren geleden area's 2 aan van vitaminen op recept. Ik was eerst niet zo enthousiast maar na een bestelling ben ik overstag. Zeer tevreden.

Uitmuntend

Heb de vitaminen besteld en kreeg de zending al binnen 2 dagen in de brievenbus geleverd.

Perfecte levering

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle verzending. Vandaag besteld ,morgen in huis.

Geweldig! Geen rare smaak, slikt goed weg.

Duidelijk

Het is duidelijk en snelle levering

Goed overzichtelijk

Aan de dure kant, maar kortingen geven een goede concurrentie positie

Makkelijk bestellen

Ik kon makkelijk vinden wat ik wilde bestellen em ook de betaling verliep vlot. Pakkket werd snel bezorgd, een brievenbuspakket, fijn.

Artikelen op voorspraak van mijn arts. Makkelijk te bestellen met een kortingscode en snel geleverd via brievenbus post

heel goed

Allescging goed

Prima ervaring

Snelle levering, gemakkelijke website en altijd goede producten

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Netjes verpakt en bezorgd

Tevreden klant

Betaalbaar en goede kwaliteit en past meestal in de brievenbus

Heb nog nooit problemen gehad met de bestelling

Heb al jaren makula degeneratie en slik al die tijd Areds 2 oogformule, heb nog nooit problemen gehad bij u

Levering wanneer het mij uitkomt

Was prettig dat ik de levering met één telefoontje kon regelen voor een datum die mij uitkwam

Al heeeeeeel lang een tevreden klant

5 dagen na verzending bezorgde postnl dit pakket in de brievenbus dat was de dag dat ik nog 1 capsule had. Misschien nadenken of brievenbus pakjes wel een goede keuze is. Mijn ervaring is dat dat heel vaak een week duurt en dus erg vervelend voor de ontvanger

De service is geweldig!

Zeer snelle levering.

Na bestellen, snelle levering.

Eenvoudig te bestellen. Daarna snelle levering.

Goed product, ook op aanraden van mijn oogartsen

Goede producten, bekwaam personeel, prima service

Goede producten, bekwaam personeel, prima service

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!