Geweldig en voordelig

Na mijn (m)GBP direct jullie afgestemde ( voor elke bariatische ingreep speciale vitamine) multivitamine besteld. Ook de CalciumD3 gebruik ikzelf alsmede mijn vrouw (oesteoprnie). Levering de volgende dag als brievenbuspakket is prima. De WeightWatch chirurg (en oprichter) deelde mij mede dat jullie product prima was (Flinndal). WW Amersfoort heeft en andere (veel duurdere) vitamine leverancier. Onze patiënten groeps app ( GBP sept 25 ) op Facebook, promoot ik jullie alvast.

Geweldig dat vitaminenoprecept mijn hoeveelheid tabletten in de gaten houdt, zodat ik op tijd mijn herhaal bestelling kon doen.die bestelling werd snel afgeleverd,

De service van Vitaminenoprecept is uitstekend. Nog nooit problemen gehad. De site is goed toegankelijk en duidelijk.

Geleverd wat gevraagd wordt

alles eenvoudig en keurig op tijd bezorgd

Heel goede service en goede afhandeling vsn de bestelling en de bestelling binnen 2 dagen in huis.

goed product en zeer snelle levering

al jaren prima!!

gewoon goed

gewoon GOED.

gemakkelijk, duidelijk.

recept van oogarts, dus wist meteen wat ik moest hebben.

Een pil, beter zicht

Zo besteld met een makkelijk betaalsysteem en de volgende dag in huis. Super

Snel, en altijd goed

Weer een zeer snelle bezorging, net zoals de vorige keren

Netjes geholpen goed advies

Vriendelijke geholpen

prettig

prettig

Mijn bestelling zoals elke keer snel en keurig geleverd.

Goed product

Bevalt goed

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Al jaren heel tevreden…….

Aanbevolen door mijn oogarts en ben er super blij mee

Snelle levering Goed product Terug kerende klant korting

Goede afhandeling

Na bestelling is order snel en goed afgehandeld

Prima product!

Ik ken alleen de cranberry tabletten. Die bevallen me erg goed. Voordeel is ook dat het thuis bezorgd wordt en dat je voor een jaar tegelijk kunt bestellen.

Makkelijk

Eenvoudig te bestellen en aflevering met brievenbus pakje.

Tijdige levering

Makkelijke levering via de brievenbus, en binnen de termijn die ze aangeven op de site. Fijne prijs/kwaliteit verhouding.

Besteld en snel binnen.

Wls vitamine nodig en hier goedkoper als degene die door het ziekenhuis werd aangegeven. Snel gevonden en snel geleverd.

Makkelijk bestellen,snel geleverd.

Makkelijk bestellen,snel geleverd.

Snel enefficiënt

Prettige overzichtelijke website. Aanbevolen door mijn oogarts.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!