prima en snelle afhandeling.
zeer tevreden.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.030 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten reageren overwegend positief met snelle levering, goede prijzen en betrouwbare service. De meeste feedback vermelden een soepele bestelling en duidelijke productkwaliteit. Een enkeling noemt verpakking of incidentele vertragingen. Over het geheel genomen is de ervaring positief.
zeer tevreden.
23 September 2026
Marianne Scheres-Niessen
Roggel
Goed is goed
19 September 2026
Cp
Woudenberg
Fijne vitaminen, helemaal aangepast voor mijn situatie. Bestelproces en verzending dik in orde!
17 September 2026
Anne R
Huizen
Meestal de volgende dag al in huis!
15 September 2026
Supergoed opgelost en ERG TEVREDEN PERSONEEL_MEDEWERKERS P10+
11 September 2026
Miranda Witteveen
WENUM WIESEL (GLD) Nederland
Duidelijke site, snelle dienstverlening en levering. Helemaal goed
10 September 2026
Christine Fenenga
Abcoude
Zoals altijd op tijd geleverd
10 September 2026
Wilma
Valkenswaard
de vanille shake is goed waar blijft de aardbeien?
6 September 2026
Geen darmklachten meer.
5 September 2026
José Leenders
Spijkenisse
Bestel er al jarenlang dezelfde vitamines dus dat dat naar tevredenheid is spreekt vanzelf.
4 September 2026
Thilly
Tilburg
Geweldige webshop makkelijk bestellen en snel geleverd dat is in een woord GEWELDIG
3 September 2026
Truus
Almere
Goede prijs/kwaliteit , snelle service!
27 August 2026
Ron Wapstra
Zaandam
al jaren tevreden
24 August 2026
Hanny J.G.J. Croes
Enschede
Ik krijg een e-mail met de vermelding dat ik 40% korting krijg dan bestel ik en zegt de dame dat dat niet geldt voor Areds2 vind ik werkelijk heeeeeel verbazend
Beveelt niet aan
16 August 2026
Hendrik van Wijk
Rijnsburg
Prima service, prijs vitaminen betaalbaar. Wél jammer dat de plastic verpakking is veranderd. De vorige plastic verpakking vond ik beter.
14 August 2026
Eleonora
Volendam
Eenvoudig bestellen en een snelle levering.
14 August 2026
Bea Berkenhagen
ARNHEM
Pillen had ik dl 3 x gekocht bij jullie. Perfecte keuze van mijzelf.
Anthonius Vermeulen
Nieuwegein
Ik wacht al van 2 Augustus op Mijn bestelling. Ik heb.twee mail gestuurd en kreeg te horen dat het dat vanwege zomer vakantie en bezorgproblemen bij Post nl langer kan duren dan normaal. Nu duurt het te lang.
Beveelt niet aan
Cees
haarlem
Zeer goede ervaring
Jan
Dronten
Ik heb langere tijd vitamines besteld, las vaak over acties maar helaas nooit een actie code of korting ontvangen. Verder zijn de vitamines wel ok
11 August 2026
Rachel
Terneuzen
Ik gebruik deze capsules voor mijn ogen. En ben nog zeker ruim een maand bezig met het restant van de vorige zending. Dus de laatste zending heb ik maar in de koelkast opgeborgen. En of deze capsules met ogen verbeteren dat kan ik nog niet zien en zeggen.
11 August 2026
Mr. H.C. Versteeg
Hilversum
We hebben al vele vitamines aangekocht via jullie site en zijn heel tevreden over allemaal. Ook voor mijn gastric bypass heb ik de gepaste vitamines. Ze zijn zelfs goedgekeurd door mijn chirurg Een echte aanrader dus!
9 August 2026
Patricia
Geraardsbergen
Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!
Oerkapkade 5
2031 EN Haarlem