Snel service,qualiteit.

Goede vitamine en calcium D

Er was iets mis gegaan bij de post, na een telefoontje werd er direct een nieuwe zending op de post gedaan. Goede service

Snelle levering . Goed advies

Ik bestel al jaren bij vitamine op recept . Krijg goed advies .

Vlotte levering

Ik slik die vitamines op aanraden van de oogarts. Ik denk dat ik mijn hele leven ze moet slikken.

Vind de service echt superr. Alleen jammer dat de bezorger er wat minder netjes mee omgaat.doos kwam helemaal kapot binnen maar door jullie echt lief opgelost

Alles gaat goed: probleemloos!

Ik bestel per telefoon: het gaat zo vriendelijk en alle vragen worden beantwoord. Twee dagen later lag het bestelde pakje in mijn brievenbus.

goede webshop

vriendelijke medewerkster die mij heeft geholpen

Bestal hier al een aantal jaren vitaminen voor mijn ogen

Na de bestelling meestal binnen 1 a 2 dagen per brievenbus post in huis. Als je bent ingelogd kun je gemakkelijk het laatste weer bestellen. Wel zo gemakkelijk. Ben er erg tevreden over

Doet wat wordt beloofd

Tevreden over elke levering

Het is een goed product

Het bevalt mijn goed hoor de vitamine

Een goed product

Na bestelling snel in huis, De vitamine zijn prima en een goede prijs

heel goed

heel fijn online ging niet goed en na een telefoontje is het voor mij op een prettige manier opgelost prime servies

Snelle levering en goede mineralen

zijn al jaren klant dat zegt genoeg. klant gericht.

Overzichtelijk en snel geleverd

Overzichtelijk en snel geleverd

Snelle bezorging

Deze vitaminen zijn me aangeraden omdat ik beginnende macula degeneratie heb. Dit zou het proces misschien vertragen. Ik merk niets, dus ga ervan uit dat ze hun werk doen.

Goede website duidelijke produkt omschrijving

Goede website en duidelijke omschrijving. Punt van aandacht is de verzendcycles. Nu 2 keer besteld en 2 x niet de volgende dag gelekverd maar dagen later. Op zich geen probleem,maar de geschepte vermeldling op website is anders

Heb nog altijd niet alles ontvangen

Moet nog altijd 680!pillen krijgen

Bestelling snel geleverd

Zeer goede service.

Gebruik dit product al jaren, en krijg op tijd te horen dat ik nieuwe moet bestellen. Goede en fijne service.

Erg goed

Goede levering en op tijd herinnert dat ik moet bestellen. Gebruik de Areds 2 op aanraden oogarts voor ee macula

Tevreden over Arends vitaminen

Wij zijn tevreden over de bezorging, het pakket ging door de brievenbus, wel moeilijk met het uithalen, wel iets beschadiging aan de buitenkant van het pakketje, maar de inhoud was gelukkig nog heel. Met de Arends vitaminen, die geadviseerd zijn door de oogarts, hopen wij dat de beginnende makula niet erger wordt.

Klanten service is zeer klantgericht

Contact met de klantenservice is erg eenvoudig. Je wordt snel en duidelijk te woord gestaan. Ze denken mee. Zelfs terugbellen als t tijd wordt voor nw vitamines. De levering is heel snel: Vaak al de volgende dag.

Oerkapkade 5

2031 EN Haarlem

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!