Overzichtelijk op de site, snel geleverd

Gemakkelijk besteld, snel ontvangen.

Prima poducten

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima webshop

Mijn herhaalbestelling is prima afgehandeld.

Goede informatie bij alle producten.

Ik ben er nog niet uit.

Van de Areds 2 capsules krijg ik darmkrampen. Ik ben nu begonnen met de capsules met minder zink. Hopelijk gaat dat goed.

De code is lastig te lezen

Het was erg moeilijk om de code te lezen!

Goede vitamine voor een goede prijs

Ik ben heel blij met jullie ik krijg op tijd mijne Vitamine Gr Brigitte

Het zijn goede pillen en ze werken goed

Pakket paste niet door de brievenbus

Aangezien de pakjes in het pakket in het midden bij elkaar komen wordt de dikte van het pakket te dik voor onze normale brievenbus. Dit is niet de eerste keer. In het vervolg bestel ik de vitaminen elders.

Het middel lijkt te helpen voor mijn oogprobleem

Het middel lijkt te helpen voor mijn oogprobleem.

Snel geholpen en terzake kundig.

Een telefoontje dat vakkundig werd afgewerkt. De bestelling kwam binnen de afgesproken tijd.

Overzichtelijk duidelijk goeie beschrijving

Website bezocht op advies van mijn zus. Alles snel kunnen vinden goeie omschrijving . Besteld en was vrij snel bij mij in de brievenbus.

snel en correct geleverd

zeer tevreden

Vertrouwen is een groot goed.

Vertrouwen is een groot goed.

Makkelijk te bestellen, snel in huis

Alle vitamines zijne goed

De bestelling werd snel geleverd. Het zat zo verpakt dat het door de brievenbus kon, zodat ik niet speciaal hoefde thuis te zijn voor de bezorging.

Gemak dient de mens

Zo gemakkelijk om hier te bestellen. Snel geleverd in brievenbus pakketten. Heb hier al vaker besteld, geen problemen.

Betaalbare producten en snelle levering.

Ik gebruik de vitaminen nog maar een week of 3-4, maar ze bevallen goed. Ik word er niet misselijk van en heb geen andere klachten. De prijs vind ik zeer aantrekkelijk. Heb ze meteen voor een jaar gekocht.

Vitamine op Recept is Altijd Goed

Wanneer ik bestel van Vitamine op Recept krijg ik altijd mijn bestelling snel zonder problemen!

Ze hebben goede producten en goede webzeit

Na een abusievelijk verkeerd geplaatste bestelling, werd er snel het juiste geleverd. Uitstekend en snel geregeld door de Klantenservice.

verpakking

De doos waar de tabletten in zitten is te groot om door de brievenbus te doen.Je moet echt met z,n 2en zijn,Kan de een de verpakking via de andere kant naar buiten duwen om de doos uit de brievenbus te krijgen denk niet dat dit de bedoeling is,

Oerkapkade 5

2031 EN Haarlem

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!