Top site

Producten zijn makelijk te vinden en snelle levering.

Alles perfect geleverd

Alles werd perfect geleverd ,en vragen werden telefonisch snel en goed behandeld

Slecht

Ik ben na een aantal dagen gestopt met deze vitaminen, ik kreeg flinke darmklachten

Top, goed advies en snelle levering

Top, goed advies en snelle levering

Alles naar wens

Ik gebruik deze vitaminen al jarenlang en volgens de specialisten met succes. Bestellingen, afleveringen alles prima.

Mooi aanbod per telefoon

Enige tijd geleden gebeld met een prima aanbod voor de volgende levering WLS GBP vitaminen. Korting is natuurlijk altijd leuk en zeker omdat je al zo lang klant ben.

snelle levering.

snelle levering en goed verpakte produkten.

betaalbaar en goede service

Telefonisch snel bereikbaar

TABLETTEN OK, BEZORGING SLECHT

Over de tabletten niets te klagen. Echter over de bezorging heb ik wel wat te z eggen. Haal van der website af dat de tabletten in de brievenbus past, dfat is niet zo! Steeds weer worden ze bij de buren afgegeven en dat is absoluut niet wenselijk, cq ik wil dat NIET. Hopelijk zie ik uw re4actie spoedig tegenmoet

Mijn oogarts raadde mij aan om Areds te gaan slikken vanwege beginnende maculadegeneratie.

Snel

Snel en zorgvuldig

9,9

Al een aantal jaren zeer tevreden. LUMC afd Endo ondersteunt het ook.

Snelle levering. Ik zie nu beter. Mijn lmd blijft nu stabiel.

Ik gebruik al jaren jullie produkten en heel tevreden mee en ook het bezorgen uitstekend

alles is goed verlopen

voor treffelijk

ik ben dik tevreden met het toe sturen van de bestelling ik ben verbaast dat ARETS2 zoo goed werkt

Super tabletten

Eindelijk een tablet wat ik makkelijk kan doorslikken en ze stinken niet. Ben hier zo blij mee. Werd zo misselijk van andere tabletten en kreeg ze maar niet weg. Deze tabletten zijn echt een verademing. Ik neem ze voor het slapen gaan in.

Mijn ervaring is prima. Makkelijk te bestellen overzichtelijk en snelle levering. Prima

Ze leveren heel snel

Vandaag besteld morgen in huis.

Areds 2 pillen snel geleverd

De Areds 2 pillen worden de volgende dag geleverd. Het pakketje paste door de brievenbus.

snel geleverd

Mijn laatste bestelling is snel geleverd, maar er was een probleem.De doos was in de brievenbus gepropt, en moest het pakket met een mes en schaar uit de brievenbus krijgen. Volgende keer graag leveren in zachte verpakking zoals een plastic envelop.

Zeer goede ervaring hiermee al meer dan 15 jaar

Nooit vitaminen te kort .. Ik kreeg dit product aangewezen door professor in UZ Leuven , Waarvoor dank

Al jaren een tevreden klant.

In 2017 ben ik op aanraden van het UZ Leuven begonnen met WLS Subliem GBP te slikken. Zij hebben mij toen de website van Vitaminen op recept aangeraden. Intussen moeten we ook calcium slikken en ook daarvoor kunnen we terecht op bovenstaande webshop. Steeds correcte afhandeling van de bestelling en ook de mogelijkheid om achteraf te betalen vinden wij een pluspunt. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed geholpen

Makkelijk te bestellen op website. Snel geleverd.

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!