Betrouwbaar in levering

Elk half jaar doe ik een bestelling en dat verloopt elke keer heel soepel

snel en correct

de keren dat ik iets heb besteld was de levering overeenkomstig de informatie. Ook de factuur is makkelijk te verwerven. Geen negatieve opmerking. Wel een proficiat.

prima service

Alles geleverd zoals telefonisch afgesproken

Snel bestel en snel geleverd

Ben tevreden alleen jammer dat de grijze plastic voorraadpotten niet meer te krijgen zijn, deze waren gemakkelijker dan steeds de zak open en dicht klikken.Misschien een optie voor de toekomst?

Zeer aan te raden

Ben blij met de capsules

Correct en snel.

Geen problemen, gewoon bestellen. Wordt de volgende dag geleverd.

Zeer duidelijke website

Door de duidelijkheid en goeie zoekfunctie wist ik waar ik moest zoeken. Mijn volgende bestelling zal hier zeker weer zijn.

Goede producten

Al jaren prettige ervaring, vriendelijke mensen en goede producten

Webshop in orde, maar levering door PostNL waardeloos

Het bestellen via de webshop gaat goed. De verzending door Vitaminen op Recept gaat ook oké. Je ontvangt een track & trace code. Echter de bezorging door PostNL is knap waardeloos. Mijn bestelling werd geleverd in twee delen. Het eerste gedeelte is na lange tijd aangekomen. Het tweede gedeelte is volgens de app van PostNL geleverd in de brievenbus, maar ik heb nooit iets gevonden daar. Vitaminen op Recept heeft keurig het tweede gedeelte alsnog nagestuurd en deze is correct ontvangen. Kortom: Vitaminen op Recept dik in orde, PostNL ronduit slecht. Tip voor Vitaminen op Recept: ga op zoek naar een meer betrouwbare bezorger.

Zeer snelle levering

Snelle en correcte verzending.

Zeer tevreden, alleen de kartonnen verpakking mag iets kleiner, pakketje past dan beter in mijn brienbus!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik had het besteld en het werd de volgende dag al afgeleverd

Geweldig en voordelig

Na mijn (m)GBP direct jullie afgestemde ( voor elke bariatische ingreep speciale vitamine) multivitamine besteld. Ook de CalciumD3 gebruik ikzelf alsmede mijn vrouw (oesteoprnie). Levering de volgende dag als brievenbuspakket is prima. De WeightWatch chirurg (en oprichter) deelde mij mede dat jullie product prima was (Flinndal). WW Amersfoort heeft en andere (veel duurdere) vitamine leverancier. Onze patiënten groeps app ( GBP sept 25 ) op Facebook, promoot ik jullie alvast.

Geweldig dat vitaminenoprecept mijn hoeveelheid tabletten in de gaten houdt, zodat ik op tijd mijn herhaal bestelling kon doen.die bestelling werd snel afgeleverd,

De service van Vitaminenoprecept is uitstekend. Nog nooit problemen gehad. De site is goed toegankelijk en duidelijk.

Geleverd wat gevraagd wordt

alles eenvoudig en keurig op tijd bezorgd

Heel goede service en goede afhandeling vsn de bestelling en de bestelling binnen 2 dagen in huis.

goed product en zeer snelle levering

al jaren prima!!

gewoon goed

gewoon GOED.

gemakkelijk, duidelijk.

recept van oogarts, dus wist meteen wat ik moest hebben.

Een pil, beter zicht

Zo besteld met een makkelijk betaalsysteem en de volgende dag in huis. Super

Snel, en altijd goed

Weer een zeer snelle bezorging, net zoals de vorige keren

Netjes geholpen goed advies

Vriendelijke geholpen

prettig

prettig

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!