Serviceverlening en kwaliteit producten hoogstaand

Altijd breed assortiment beschikbaar overzichtelijk geëtaleerd en snelle levering.

Goede snelle service

Eenvoudig te bestellen, eenvoudige functionele verpakking

Duidelijk en snel. Klantenservice deskundig

Ik gebruik de producten al jaren. Niet echt goedkoop maar ik denk dat de kwaliteit heel goed is.

Er werd mij geadviseerd om magnesium te gaan gebruiken,en deze vond ik het best passen bij Vitamine op recept.

Goede webschop !!

Snelle levering ! Prima klanten service !

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Prima aanvulling

Glucosamine, Omega 3 en 70+ vitamine zijn voor mij prima aanvullingen voor mijn dagelijkse activiteiten. De pijn veroorzaakt door Atrose in beide knieën wordt verlicht d.m.v. Glucosamine. Ik gebruik dit al diverse jaren.

Fantastische webshop

Fijne webshop met snelle levering

Overzichtelijk

De webshop geeft heldere info, bestellen is daardoor heel eenvoudig. Het bestelde werd de volgende dag al bezorgd. Prima!

Een goed werkend product

Op advies van mijn Oogarts dit aangeschaft. Ogen zijn niet achteruit gegaan. Ben uiterst tevreden.

gewoon prima in orde

duidelijke omschrijving van de producten tegen een goede prijs

Prima organisatie.

Niet via website besteld , maar telefonisch. Duidelijke uitleg en antwoorden gekregen op mijn vragen Alleraardigste mensen die ook “ meedenken “ Ik kreeg de vitaminen snel en verpakt in brievenbuspakket.

ik ben heel tevreden

De bestelling wordt meteen verzonden en deze is de volgende dag (mits het pakket niet zoek raakt) in de brievenbus.

snelle levering, goede producten

Op tijd bestellen

Gelukkig had ik nog een voorraadje van goed een week in huis, want mijn bestelling kwam ruim een week later aan dan de planning was. Werd wel netjes op de hoogte gehouden maar toch… Wel jammer dat er bijvoorbeeld met de eerste bestelling niet een potje meegeleverd wordt om de pillen in te bewaren; heb nu een ander leeg midicijnpotje gebruikt met daarop een sticker met multivitaminen, maar vind dat wel een beetje geklungel. Medicijnen zelf vallen goed en zijn niet zo heel groot, ik slik ze makkelijk weg.

IIk ben net begonnen

Ik heb nog geen ervaring maar het slikt makkelijk.

Prima producten en prima service

Al jaren snelle en goede service. En heel redelijke prijzen.

Snel en goed geleverd. Alleen de verpakking veel te groot

Het is lekker makkelijk en de prijs is goed.

Mij ervaring heel positief

Super snelle levering en heel tevreden over product

Perfect geregeld allemaal.

Alles wordt goed in de gaten gehouden voor mijn volgende bestelling.

Netjes ingepakt

Duidelijk wat er in het vitamine preparaat zit. Bij gastric bypass (mijzelf) En sleeve ( partner) Zitten duidelijk verschillen in de vitamine preparaten. Je hebt ook duidelijk andere dingen meer en andere weer minder nodig. Super uitgebalanceerd Blij dat het er is voor een redelijke prijs. Wij beide hebben geen problemen met slikken of misselijkheid.

Proefpakket besteld, niets ontvangen. Gereageerd op de mail hoe bevalt het product? Antwoord weet niet,niets ontvangen. Mail terug gekregen, proefpakketten zijn op we sturen gratis capsules toe. Fijn dacht ik en open een nieuwe mail. Factuur betalen. Niet gereageerd,week later weer factuur betalen,gebeld. Er is een 100% vergoeding en waarschijnlijk op het verkeerde knopje gedrukt. Factuur opgelost,dus goede service maar 1e ervaring iets minder goed. De multivitaminen bevallen goed gelukkig dus ga ze daar wel bestellen.

bestelling OK, aflevering slordig

pakket was met kracht door de brievenbus geduwd en daardoor was zowel het pakket als de brievenbus kapot

Prima producten, snelle levering

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!