netjes goed makkelijk

Snelle levering .

Snelle levering .en geen stalk gedrag.

Mooi op tijd bezorgd.

Ben in bezit van klantenkaart, maar er werd niet om gevraagd. Dus was er geen korting.

Op zondag besteld zou maandag geleverd worden. Helaas werkte post.nl niet mee en was levering pas na 5 dagen. Vitamine op recept had het snel verzonden.

Altijd keurige en tijdige levering.

Heldere website en bestelproces.

In een woord: Ge-wel-dig!

In een woord: Ge-wel-dig!

Goede ervaringen

Ik bestel de WLS en CalciumD3 sinds 2011, na mijn Gastric Bypass operatie. Omdat ik ook Diabetes type II heb sta ik regelmatig onder controle. 1x per jaar worden al mijn vitamines, mineralen en CalciumD3 onderzocht en de waardes zijn allemaal goed. Dus tabletten en capsules werken echt zoals beloofd. Ik ben dan ook zeer tevreden over Vitaminesoprecept . Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Bij medische vragen verwijzen ze je door naar je eigen arts. Complimenten voor het Team van Vitaminesoprecept. Heb ook nu van mijn vakantiegeld weer voor een jaar besteld, maar ik kan ook per kwartaal en ik meende zelfs per maand bestellen . Vriendelijke groet mevrouw H.J Rensen

Ben op vakantie volgende week woensdag ga ik even naar huis, dan zie ik het pakketje, in ieder geval bedankt

Makkelijke site, prima producten

De site is makkelijk, alles goed te vinden. Producten zijn prima tegen goede prijs en de levering is erg snel. Top dus!

Goede prijs en snelle verzending!

Goede prijs en snelle verzending! handig om een proefpakket aan te vragen om eerst uit te proberen.

zie boven

Heel goef

Snelle levering en waar voor je geld

Perfect ik kan er tegen

Zeer tevreden!

Goeie kwaliteit Mooie prijs Snelle levering

Tevreden

Bestelproces eenvoudig. Areds 2 op advies van mijn oogarts.

goede ervaring

heel goede mensen in dienst die alles goed hebben genoteerd qua bestelling en de volgende dag al thuis bezorgd hebben. vitaminen op recept zal ik zeker bij iemand aanbevelen. zeer tevreden.

Goede afhandeling

Snelle en goede afhandeling zoals afgesproken.

Correcte levering

Lange leveringstijd.

Mijn 2e bestelling was dit. 1e bestelling had ik binnen 1dag ...goed dus. Deze bestelling pas na 1week geleverd..viel zwaar tegen.

Makkelijk te bestellen en zoals aangegeven vlot en compleet en netjes afgeleverd.

Op advies van de oogarts ben ik profylactisch gestart met AREDS 2 oogformule (mijn moeder heeft een oog degeneratie aandoening die erfelijk kan zijn). Het is een zeer gemakkelijke capsule om in te nemen.

Uitstekende service en tijdige leveringen.

De levering is op tijd. Het assortiment is heel compleet.

Alles goed geregeld.

Per telefoon besteld en dat ging prima en op tijd afgeleverd

Snel

Duidelijk en snelle levering

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!