al jaren ervaring, snel gevonden wat ik wil en snelle levering

Snel leveren en bij problemen goede service

Onze bestelling verliep vlot. Door een probleem bij de pakketbezorger werd slechts een deel van onze bestelling geleverd. De klantenservice van vitamineoprecept verstuurde direct het ontbrekende deel nogmaals. De telefonische service was bijzonder prettig!

Bestelling niet ontvangen

Bestelling door postnl niet afgeleverd. Bestelling zou opnieuw verstuurd worden. Na 3 dagen maar weer gebeld. Blijkt de Bestelling niet voorhanden te zijn. Geld inmiddels terug gekregen. Voorheen ging altijd goed.

geweldig

mijn ervaring is dat ik al vele jaren gebruik maak van vitaminen op Recept. en ze gebruik voor mijn ogen en visolie omdat ik geen vis eet en Areds2 voor ogen is en dat mijn Macula nu stabiel is dus deze meneer is dik tevreden

Groot assortiment, snel geleverd

Zeer groot assortiment, de volgende dag is het pakket bezorgd in de brievenbus!

Ondanks problemen met post nl Hebben ze alle moeite gedaan om het te bezorgen.

Overzichtelijke site en snelle service.

De website is overzichtelijk. Goede kwaliteit en prijs van de producten. Snelle levering van de bestelling.

Hoeveelheid 340 st is ruim over de houdsbaarheiddatum

Voor de 2e keer vitamines gekregen, die na 5mnd al op datum zijn, bij afname van 340 stuks Nog geen nw gehad, wacht daarop.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede duidelijke website, met nu een korting op wls, zeer snelle levering.

Zeer klantvriendelijk

Post nl verpeste de vreugde dat mijn pakket bezorgd was. Was niet zo, jullie stelden mij gerust en alles kwam goed!

Zeer goede vitaminen

Ik heb goede ervaringen met vitaminen op recept bevalt zeer goed,en de omschrijving van deze vitaminen goed en duidelijk Ik bestel al een aantal jaren en nooit problemen gehad Misschien zou het handig zijn om wat grotere voorraad potten te kunnen bestellen Om te vitaminen in te bewaren

Levering op tijd ! Handig in de brievenbus!!

Super!!

Ik gebruik vitamine’s ivm mijn gastric bypas. Bijna 5 jaar gebruik ik deze. Ook omdat ze te betalen zijn en de extra vitamine b12 wat er in zit. Al 5 jaar alles in orde. Dus ik blijf klant. En het leuke is, soms met korting te koop.

Tevreden

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Redelijke prijs. Gemakkelijk in te nemen!

Ik ben tevreden over dwe verzending. Men heeft zich goed aan de afspraken gehouden.

Altijd vlotte verzending

Altijd vlotte bezorging

De producten zijn gemakkelijk te vinden en de webshop werkt prima.

Ben heel blij dat dit medicijn voor mij uitstekend is. Na onderzoeken was dit het beste voor mij.

Ik kwam er niet uit!dus heb ik gebeldz

Zal aan mij hebben gelegen?

Tevreden

Via oogarts verwezen in combinatie met injecties ben ik zeer tevreden mijn ogen zijn stabiel

Toppie

Bestelling gedaan en binnen 2 dagen alles in huis ……geweldig . Kan haast niet beter .

Snel geleverd. Makkelijke site.

Goede service en klantvriendelijkheid

Ik had vitaminen waar ik zo beroerd van was ik belde naar vitaminen op recept kreeg andere vitaminen voor 3 mnd en hoefde niks te betalen. Dat noem ik goede service

Goede producten, Super snelle levering en absoluut goede prijs in vergelijking met andere bedrijven

Prima ervaring. Super prijs/kwaliteit verhouding en Super snelle levering. Kortom Super!

Zeer snelle levering

Woensdagavond besteld, donderdagochtend geleverd via post.nl

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!