Pluspunten

Ze doen er alles aan om het zo goed mogelijk afte handelen

Dit is nu voor de 2e maal dat er iets fout gaat heb nu 13-08-2015 een order geplaatst en tot op heden nog niets ontvangen (20-08-2015) terwijl ik voorheen nog nooit een probleem heb gehad graag zou ik van U willen weten wat hier de oorzaak van is en het pakket past ook niet door de brievenbus. A.T.Broekmeijer. Zoutestraat.28N 4561XB hulst. klantnummer: 62493 Ordernummer:25787 Orderdatum:13-08-2015 eindelijk is het pakje terecht dit is via omwegen bij bruna terecht gekomen vitamine op recept heeft ook zijn best gedaan om er achter te komen waar het gebleven was hier voor mijn dank. Ga vanmiddag het pakje even ophalen. Grt.Ton Broekmeijer.

Pluspunten

Alleen positieve beoordeling! 's Avonds besteld, bericht gekregen dat het binnen 2 dagen wordt bezorgd. Prettig is dat het via brievenbus wordt afgeleverd, zodat men niet thuis hoeft te blijven. Toevallig was ik thuis, en ook onze postbode belde nog even aan om aan te geven, het is in de bus. Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een foutieve bestelling is dit na een telefoontje gecorrigeerd. Het betrof de klantenkring die ik vergeten was. Bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

Ik kreeg de bestelling heel snel in huis

Pluspunten

Snel, accuraat en betaalbaar

Pluspunten

Eerste bestelling, correct en zeer snel ontvangen

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt.

Pluspunten

Snel en accuraat levering.

Pluspunten

Wij zijn ongeveer v.a. de oprichting klant. Ik kreeg destijds de aanbeveling van twee verschillende specialisten, onafhankelijk van elkaar. Altijd uiterst correcte en snelle levering in een stevige "brievenbus- verpakking". Prima prijs / kwaliteit is PRIMA.

- Wanneer de bestelling via inloggen -'n vaste klant dus- wordt gedaan, waarom dan ook niet gelijk de kortingscode ingevuld? - Bij betaalwijze via een van de diverse banken zou het cirkeltje van de gekozen betaalwijze best duidelijker kunnen. Of heb ik ook een tablet voor beter kijken nodig? (Geintje)

Pluspunten

Pluspunten

door een fout mijner zijden had ik een verkeerd recept aan gekruist nog geen half uur later kreeg ik een telefoontje of ik mij niet vergist had want er klopte iets niet, nou ik vind dit prima service zo heb ik toch een dag later gekregen wat ik moest hebben, dank hier voor

nvt

Pluspunten

Makkelijk bestellen perfecte aflevering.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk dat het zo te bestellen is.

nog geen bedacht :-)

Pluspunten

Daar weet ik nog te weinig, maar de pillen die ik van Uw afneemt hebben met de prikken in mijn ogen door de oogarts wel tot goede resultaten geleid.

?????

Pluspunten

De levering van het bestelde is snel en correct. Het product voldoet aan mijn verwachting. Het bedrijf is klantvriendelijk want ooit maakte ik een online betalingsfoutje. Dit werd door het bedrijf opgemerkt en ik werd daarover gebeld en daarbij voortreffelijk geholpen.

geen

Pluspunten

Snelle oplossing over verkeerd adres

Op de factuur zag ik mijn oude adres staan terwijl ik allang een adreswijziging (1,5 jaar geleden ) gestuurd heb en al vaker andere vitamine besteld op het juiste adres. Update je systeem! En ik ga niet betalen voor iets dat ik niet heb ontvangen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en correcte facturering

Pluspunten

plaatsen van bestelling en verwerking daarvan warren prima in orde.

Pluspunten

Keurig verzorgd!Bellen zelfs of je het goed vindt dat het bezorgd wordt ivm veiligheid!

Pluspunten

ben nog niet zolang klant dus kan nog niet een werkelijke mening geven,maar het voelt goed zullen we zeggen.

ook dat zou ik nog niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling is positief aangekomen

Pluspunten

Duidelijke informatie over producten. Snelle levering. Goede verpakking.

Pluspunten

- ruime sortering - zeer redelijke prijzen - snelle en correcte afwikkeling

- naamsbekendheid verbeteren.

Oerkapkade 5

2031 EN Haarlem

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!